RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Rapid – Pandurii, unul dintre cele mai interesante sferturi ale cupei

/ 17 noiembrie 2011

Sorții au decis ca adversara Pandurilor din sferturile Cupei României să fie Rapidul, iar meciul să se dispute în găzduirea clubului bucureștean.

Pandurii va juca de două ori în doar două săptămâni cu Rapid, mai întâi în campionat, la Târgu Jiu, pe 26 noiembrie, iar apoi, în sferturile Cupei României Timișoreana, între 5 și 7 decembrie, în Giulești.

Tragerea la sorți a aranjat ca meciurile din sferturile cupei să arate ca după o împerechere pe criterii geografice: FC Timișoara – Gaz Metan Mediaș, Dinamo – Petrolul, Oțelul – FC Vaslui și Rapid – Pandurii, echipa gorjeană fiind din acest punct de vedere cea mai dezavantajată.

Rapid – Pandurii reprezintă și un meci de referință pentru fotbalul gorjean, Pandurii jucând în fața giuleștenilor în semifinala de cupă pierdută cu 2-0 în aprilie 2007, la Timișoara, prezența în semifinalele acestei competiții fiind cea mai mare performanță a clubului târgujian.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.