RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Slobodan Nikolic vrea să câștige la Cluj cu apărarea

/ 16 noiembrie 2011

Tehnicianul sârb Slobodan Nikolic spune că baschetul actual nu se poate juca fără o apărare bine pusă la punct și recunoaște că echipa sa mai are de lucrat la acest capitol.

Nikolic senior crede că meciurile câștigate în mod entuziasmant, cu peste o sută de puncte marcate, sunt o raritate și că apărarea trebuie să câștige meciurile, aceasta putând fi și cheia unui eventual succes al gorjenilor la Cluj în fața campioanei: „Trebuie să mai avem puțină răbdare cu apărarea. În acest moment echipa nu se apără așa cum trebuie, nu sunt mulțumit pe deplin. Sunt meciuri, unul sau două pe sezon, în care ambele echipe înscriu peste 100 de puncte și se câștigă la doar două puncte pe final, dar în baschetul actual apărarea este foarte importantă. Acum avem și oportunitatea de a ne studia adversarul pe DVD. Dacă nu avem o concentrare bună în apărare la Cluj s-ar putea să avem probleme”, a declarat Slobodan Nikolic. Acesta crede că Energia are o șansă de a se reașeza cu toate armele pe teren și de a demonstra că este o echipă adevărată după revenirile lui Steffel și Mocanu: „După o pauză de o lună cauzată de lipsa celor doi pivoți, acest meci este un bun test pentru noi pentru că și Mocanu și Steffel sunt acum apți 100% pentru meci și avem 10 jucători care pot juca vineri. Meciul este transmis în direct la TV, ceea ce este o propagandă foarte bună pentru baschet”, a mai declarat tehnicianul Energiei.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.