RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Paul Giotoiu a plecat la Târgu Mureș pentru a se opera

/ 16 noiembrie 2011

Pentru pivotul Energiei, Paul Giotoiu, accidentat la meciul de la Turda, va urma o perioadă destul de grea, el urmând a lipsi de pe teren până spre finalul sezonului.

Giotoiu a plecat astăzi la Târgu Mureș, unde s-a programat pentru a efectua operația pentru ruptura de tendon suferită: „Iniţial am sperat să nu fie atât de grav, dar ultimul diagnostic este clar: ruptură de tendon. Este cea mai gravă accidentare pe care am suferit-o în carieră, pentru că deşi am mai avut acea ruptură de ligamente încrucişate, atunci m-am refăcut foarte repede, sunt bun de carne, așa cum se spune. Poate, dacă toate lucrurile merg așa cum trebuie, voi reveni pe teren în ultima parte a returului”, a declarat Paul Giotoiu pentru www.sportingorj.ro. Giotoiu mai spune că această accidentare a venit într-un moment în care totul mergea bine, atât pentru el cât și pentru echipă: „Pot să zic că am avut un ghinion fantastic, exact acum când îmi mergea mai bine şi mie, mi s-a întâmplat nenorocirea asta! Mă încearcă o mare de regret, eram într-o formă bună, echipa mergea bine, veneau cupele europene, dar acum va trebui să stau prin spitale… Sunt sigur că și fără mine băieții se vor descurca în această fază a Cupei Cupelor și se vor califica în primăvara europeană”, a mai declarat Paul Giotoiu.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.