RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Slobodan Nikolic: „A fost o victorie norocoasă”

/ 14 noiembrie 2011

Tehnicianul Energiei Rovinari, Slobodan Nikolic, crede că echipa sa a câștigat având și norocul de partea ei la meciul cu CSM București, câștigat de elevii săi cu 82-81.

„A fost o victorie norocoasă, CSM-ul a jucat bine în ultima perioadă, noi în primele 20 de minute. Pe final am scăzut tempoul având doi jucători accidentaţi, ne este greu să revenim la acelaşi tempo şi asta trebuie să înţeleagă lumea. Ei au ştiut ce au de făcut în atac şi apărare, însă, cu publicul în spate, am câştigat”, a declarat tehnicianul plav al gorjenilor. Acesta consideră, de asemenea, că ultima fază trebuia să se se termine fără ca Fometescu să mai apuce să arunce la coș: „Am avut o problemă cu masa oficială, i-am spus lui Stefan să rateze aruncarea, el a ratat, Darby a atins mingea, care a ajuns la Fometescu care a driblat şi a aruncat. E imposibil de făcut asta în 0,8 secunde”, a mai spus Slobodan Nikolic.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.