RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii va merge pe mâna jucătorilor tineri

/ 13 noiembrie 2011

Având experiența reușită a promovării cu succes a unor tineri fără nume care au devenit în scurt timp certitudini, Petre Grigoraș va continua pe aceeași linie și în această iarnă.

„Nu vor mai fi schimbări masive ca iarna trecută. În funcţie de ce putem aduce, s-ar putea să renunţăm la 1-2 jucători sau nu. Nu trebuie să aibă experienţă foarte mare jucătorii care vor veni. Chiricheş are 22 de ani şi asta înseamnă că ju joacă? Pleaşcă are 21 de ani, asta înseamnă că nu a jucat? Pot să dau şi alte exemple. Nu e vorba de tinereţe. Pot să fie jucători buni şi la 22, 23 de ani, important e să ai concurenţă puternică. Dacă vrei să realizezi ceva măreţ îţi trebuie un lot mai numeros din punct de vedere valoric. Aşa suntem destui”, a explicat Grigoraș care va fi cale pe care va merge Pandurii în campania de transferări din această iarnă. Tehnicianul Pandurilor spune că a luat această decizie după ce în vară clubul gorjean nu a reușit să se lipească de jucătorii cu nume pe care i-a dorit: „Eu am zis odată de doi jucători, Curelea şi Chipciu ş au început să sară milioanele. Ce listă să mai fac? Vrem anumiţi jucători pe anumite posturi. Ce vreau eu, ştiu că nu se poate”, a declarat Grigoraș. Acesta spune că lucrurile nu s-au schimbat nici după ce Pandurii a devenit o echipă respectată în Liga I ca urmare a jocului bun practicat și a faptului că este acum o importantă rampă de lansare spre loturile naționale: „Nu cred că s-au schimbat conducătorii care îi deţin pe acei jucători. Nu depindea de jucători. Eu chiar vorbisem cu vreo doi şi veneau fără nici un fel de problemă. Depindea de club. Şi noi am dat jucători, Chiricheş, Matei, Grecu, pe bani. Celelalte cluburi de ce n-ar face la fel?”, a mai spus Grigoraș.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.