RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cătălin Trofin: „Înfrângerea cu Atletic Bradu e cel mai mare coșmar al meu”

/ 13 noiembrie 2011

Jiul Rovinari a pierdut surprinzător, pe teren propriu, în fața celor de la Atletic Bradu, scor 0-1, înfrângere care i-a zdruncinat serios pe rovinăreni.

Antrenorul principal al Jiului, Cătălin Trofin, spune că nu-și explică acest eșec: „Practic, nu am cuvinte după acest meci… Prima repriză a fost una slabă, în care nu am prea avut ocazii, dar în partea a doua am avut 7-8 ocazii clare, dar nu am reușit să marcăm nici din 2-3 metri. Le-am făcut mare portarul… Apoi a venit golul lor, la o fază ciudată, în care un jucător advers a aruncat o minge în față, noi ne-am oprit văzând un alt jucător în offside, dar cel care a pasat a continuat faza și am primit gol. Apoi degeaba am încercat să revenim pentru că nu am mai avut forță, s-au pus pe două linii și asta a fost. Am pierdut ca proștii! E cel mai mare coșmar al meu. Să nu reușești să marchezi în fața unei echipe ca Atletic Bradu e una, dar noi am mai luat și gol…”, a declarat, pentru www.sportingorj.ro, Cătălin Trofin după al doilea eșec consecutiv înregistrat de Jiul Rovinari.

După meciul cu Atletic Bradu s-a modificat și conducerea tehnică a rovinărenilor, Gabi Răscol înaintându-și demisia: „A fost o decizie personală pe care prefer să nu o comentez. Le urez băieților multă baftă și sper să le meargă bine de acum înainte”, a declarat Răscol, acesta fiind înlocuit de Ion Lițoiu.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!

5 Comentarii până acum

  • aly spune:

    trofine e normal sa fii suparat cand iti face echipa podaru cu rascol si isi baga ei jucatorii lor. n ai nici o valoare nici tu daca bagi jucatori pe prietenii.

  • alin spune:

    cu blatistii aia sunt pe primul loc,daca nu ar fi fost aia nu avea-ti echipa in veci bai frustratilor

  • alin spune:

    cu blatistii aia sunt pe primul loc,daca nu ar fi fost aia nu avea-ti echipa in veci bai frustratilor podaru cu rascol au facut echipa

  • alin spune:

    amzucule ,ce faci ai sperat si ai ramas cu buza umflata,nu-ti fie necaz osa-ti vina si tie” rindu-l”.noua conducere o sa aiba grije de tine,bafta

  • mike spune:

    ati vandut meciul celor de la bradu,deja va ajutati intre voi,blatistilor

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.