RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pasă neagră pentru Jiul Rovinari

/ 12 noiembrie 2011

Liderul seriei a IV-a din Liga a III-a, Jiul Rovinari, a înregistrat a doua înfrângere consecutivă și a pierdut mare parte din avansul pe care-l avea la un moment dat față de contracandidatele la promovare.

În mod surprinzător, elevii lui Cătălin Trofin au cedat pe propriul teren, scor 0-1, în fața lanternei roșii a seriei, Atletic Bradu, echipă care s-a impus prin golul marcat de Murineanu, cu 20 de minute înainte de finalul partidei.

Tot cu înfrângeri s-au încheiat și partidele disputate în deplasare de Minerul Motru și Minerul Mătăsari, motrenii cedând cu 1-0 la Mediaș, în fața celor de la Gaz Metan II Mediaș, iar trupa lui Marcel Ploae a pierdut, scor 2-1, la Albota, golul echipei din Mătăsari fiind înscris în prelungirile întâlnirii de Mohora.

Singura victorie gorjeană din etapa a XIV-a a Ligii a III-a a venit de la Pandurii II Târgu Jiu, junii Pandurilor învingând la limită, scor 1-0, pe Metaloglobus București, golul victoriei fiind marcat de Unguru în minutul 63, jucător care a și fost chemat de antrenorul Petre Grigoraș la antrenamentele primei echipe.

www.sportingorj.ro

 

 

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • gorj spune:

    stati linistiti ca nu au bani de promovare!!!!

  • roby spune:

    asa e, si au incept sa vand si meciuri ca sa fie mai siguri ca nu promoveaza. podaru cu vanzatorii lui rascol,amzucu si altii se ocupa de asta.

  • alin spune:

    bai prostane intreba-ti prietenii cine la adus pe marele ”fotbalist”A.aurel cind aia de la Ralbex l-au dat afara ca a cistigat meciul de tirgoviste cu un luft marca aaaurel

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.