RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Chiricheș și Pintilii – titulari, Pleașcă – accidentat

/ 12 noiembrie 2011

Pandurii a avut trei jucători trimiși pe teren la meciul amical disputat de România în compania Belgiei și pierdut de elevii lui Victor Pițurcă cu 2-1.

Vlad Chiricheș și Mihai Pintilii au intrat din primul minut în meciul de la Liege, căpitanul Pandurilor a încheiat meciul pe teren, în vreme ce viitorul stelist, Chiricheș, a fost înlocuit în minutul 70 de Papp. Cel mai ghinionist a fost fundașul dreapta Marian Pleașcă, surpriza lui Victor Pițurcă pentru dubla cu Belgia și Grecia a intrat în joc în minutul 77 înlocuindu-l pe Luchin, dar a părăsit terenul destul de repede, după doar 8 minute, în urma unei accidentări, el fiind înlocuit de Găman.

România a început foarte slab meciul, a fost condusă de Belgia cu 2-0, dar pe final a avut șansa de a se apropia de adversar după golul marcat de Daniel Niculae în minutul 65 și chiar să egaleze, cu două minute înainte de final, dar Raț a ratat un penalti obținut de Torje.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.