RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Slobodan Nikolic le cere jucătorilor săi o apărare cât mai exactă contra CSM-ului

/ 10 noiembrie 2011

Ca orice antrenor sârb, Slobodan Nikolic pune baza în jocul echipei pe apărare, numai că Energia a avut probleme serioase pe faza defensivă în debutul acestui sezon.

Lucrurile s-au mai îndreptat în ceea ce privește apărarea Energiei, dar echipa lui Nikolic a avut și momente în care a fost visătoare: „Într-o echipă apărarea e pe primul plan. Dacă te aperi bine câştigi. La Timişoara am avut câteva minute de rătăcire în apărare şi asta ne-a costat. Trebuie să greşim puţin în apărare, iar duminică trebuie să jucăm cât mai bine pentru că au jucători care pot înscrie de la distanţă, însă pot să înscrie de sub panou. Trebuie să fim atenţi tot timpul”, spune tehnicianul Energiei.

Slobodan Nikolic este foarte încrezător înaintea meciului pe care Energia îl va juca duminică contra celor de la CSM București, iar optimismul antrenorului plav este bazat pe forma lui Darby și revenirile celor doi oameni de sub panou, Steffel și Mocanu, care i-au lipsit atât de mult la ultimele partide: „Darby este în formă, Mocanu şi Steffel revin pe teren şi asta e bine. O să arătăm bine. Nu pun presiune. Trebuie să câştigăm, dar fără a pune presiune. Avem 10 jucători care pot juca, ştiu exact pe cine și când să pun presiune la un meci, dar acum nu e momentul”, a mai declarat tehnicianul Energiei.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.