RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Fometescu revine la Târgu Jiu, deocamdată tot ca adversar

/ 10 noiembrie 2011

Cel mai titrat baschetbalist târgujian, fostul dinamovist Claudiu Fometescu, va reveni duminică în orașul natal, însă tot din postura de adversar al Energiei.

După ce a părăsit pe Dinamo, care a retrogradat în urmă cu două sezoane, Fometescu a trecut pe la U Mobitelco Cluj, cu care a mai câștigat un titlu național, iar din vară evoluează în tricoul celor de la CSM București.

Actualul antrenor al Energiei, Slobodan Nikolic, spune că Fometescu este un jucător care-i place, dar despre venirea căruia la Târgu Jiu nu poate vorbi acum: „Este un jucător român cu experienţă şi profesionist 100% care poate ajuta orice echipă din acest campionat. În acest moment nu e normal să vorbim despre un jucător nou, avem jucători buni pe poziţiile 2 şi 3, dar am o impresie foarte bună despre Fometescu”, a declarat tehnicianul echipei gorjene.

Dorit, mai mult la nivel declarativ, la Energia, Claudiu Fometescu rămâne încă doar o dorință a fanilor târgujieni, care și-ar dori să-l vadă evoluând pentru Energia și chiar antrenând-o.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • oxigen spune:

    Nu ai inteles bine, domule Nikolic! Era vorba ca Fome sa vina in locul tau antrenor, nu in calitate de jucator!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.