RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Porumboiu pune presiune înaintea meciului cu Pandurii

/ 9 noiembrie 2011

Într-o emisiune televizată, Adrian Porumboiu a lansat acuzația că președintele executiv al Pandurilor ar fi comandat acordarea unor cartonașe jucătorilor săi de către arbitrul Sebastian Colțescu.

„În legătură cu ceea ce a spus domnul Porumboiu, cum că aș fi dat eu vreo listă, e doar o glumă. Personal, eu cred că Sebastian Colțescu este un arbitru foarte curat. Ceea ce face acum Vasluiul este să pună presiune pe arbitrii. Nu vreau să intru în polemică cu domnul Porumboiu, o iau ca pe o glumă și, tot ca glumă, spun că dacă ei știu chestii de genul acesta, atunci să ne învețe și pe noi”, a comentat Eugen Pârvulescu cele spuse de patronul vasluienilor.

În urma cartonașelor primite în ultima etapă din Liga I, Stromajer de la Pandurii și Papp de la FC Vaslui vor lipsi din cauza eliminărilor suferite, iar Adailton a adunat patru cartonașe galbene și va lipsi și el de la meciul din etapa a XIV-a.

 www.sportingorj.ro

 

 

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.