RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș, impresionat de vasluieni

/ 8 noiembrie 2011

Învins de fosta sa echipă, Oțelul Galați, Petre Grigoraș spune că Pandurii este obligată să scoată puncte din următoarele două meciuri, cel de la Vaslui și cel de acasă cu Rapid.

„Nici nu vreau să mă gândesc că vom pierde următoarele două jocuri. Din păcate am început cu stângul această serie de trei jocuri foarte dificile cu echipe care se luptă pentru titlu. Să nu ne lăsăm în baza ultimelor două partide”, a declarat Grigoraș despre seria începută cu Oțelul și care va continua la Vaslui și, mai apoi, cu meciul de la Târgu Jiu cu echipa lui Răzvan Lucescu.

Grigoraș crede că echipa sa va avea o misiune extrem de dificilă la Vaslui, acolo unde va întâlni o echipă în formă, dar care are și trei jucători de excepție: „Am jucat cu campioana, iar apoi vine meciul cu Vasluiul, o echipă care de câţiva ani se luptă pentru cucerirea titlului şi care are un joc foarte elaborat. Cred că e singura echipă din ţară care are trei jucători care pot să facă singuri diferenţa, Sânmărtean, Wesley şi Adailton. Aşa s-a şi întâmplat de cele mai multe ori. Ne vom juca şansa aşa cum vom putea noi mai bine. Trebuie să sperăm de la fiecare partidă, nici una nu e câştigată sau pierdută dinainte. Cert e că plecăm cu şansa a doua, e clar. O să vedem ce se va întâmpla”, a mai declarat antrenorul echipei gorjene.

www.sportingorj.ro

 

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.