RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Minerul Motru s-a impus în derby

/ 4 noiembrie 2011

Minerul Motru a urcat pe locul doi în clasamentul seria a IV-a din Liga a III-a după ce s-a impus cu 2-0 (1-0) în fața liderului, Jiul Rovinari.

Partida, disputată la Motru, a fost una destul de ștearsă, cele două echipe practicând un joc modest, fără virtuți tehnico-tactice, lupta dându-se la mijlocul terenului, ocaziile de gol lipsind. Motrenii au deschis scorul în minutul 44 prin Buciuman, care a profitat de o gravă eroare a lui Amzucu, a scăpat singur spre poarta Jiului, l-a depășit și pe Nicolae și a trimis în poarta rămasă goală.

Jiul Rovinari a revenit de la cabine ceva mai decisă, a dominat teritorial și putea egala în minutul 55 dar portarul motrenilor a ieșit la 25 de metri degajând din fața lui Șoșoi. Stanciu a șutat și el periculos trei minute mai târziu, dar mingea s-a scurs puțin pe lângă poarta motrenilor. Minerul și-a dublat avantajul la capătul unei ore de joc, în urma unui corner, Dicu marcând nestingherit din marginea careului mic la o gravă eroare de marcaj a defensicei Jiului. La 2-0 pentru gazde, Jiul a încercat să revină în joc, dar fără prea mult aplob, singura ocazie venind în urma unui corner, dar mingea l-a lovit pe portarul motrean și scorul a rămas nemodificat.

Chiar dacă a pierdut la Motru, Jiul Rovinari rămâne lider, secondat acum la patru puncte de Minerul Motru, Girom Albota pierzând în deplasare, scor 2-1, la Oltchim Râmnicu Vâlcea. În aceeași rundă, Minerul Mătăsari a zdrobit pe teren propriu pe Ghecon Lăpușata, scor 5-0, iar Pandurii II Târgu Jiu va juca mâine, în deplasare, cu Damila Măciuca.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.