RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Performanțe ale crosiștilor gorjeni la Cupa României

/ 3 noiembrie 2011

La prima ediție a Cupei României la cros desfășurată la Felix, Clubul Sportiv Pandurii Târgu Jiu a fost cel mai numeros ca participare, lucru apreciat de Federația Română de Atletism, care i-a premiat pe gorjeni cu 2.000 de lei pentru cei 28 de atleți trimiși în concursuri.

Pandurii nu s-a limitat la premierea făcută de federație pentru prezență, ci a punctat și în concursuri. Denisa Stroescu, la doar 8 ani, a devenit campioană națională la copile III obținând medalia de aur, tot cu aur fiind medaliată și echipa de juniori I a clubului formată din Alexandru Staicu, Alexandru Dobrițescu, Claudiu Renghea și Petre Neamțu.

Atleții gorjeni au obținut și două locuri secunde, Alexandru Staicu a ocupat locul doi în competiția rezervată juniorilor I, performanță care îi asigură prezența la Crosul European care va avea loc pe 12 decembrie, și tot argint a obținut și echipa de junioare a Pandurilor formată din Laura Popescu, Alexandra Crețan, Larisa Bușoiu și Ionela Cioromela.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.