RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Nu forțează la Timișoara

/ 3 noiembrie 2011

Absenți la ultimele partide ale Energiei, Viorel Mocanu și Davis Steffel nu vor fi folosiți nici în meciul de la Timișoara, antrenorul Slobodan Nikolic dorindu-i pe cei doi apți pentru meciul de pe propriul teren cu CSM București.

Tehnicianul Energiei este dispus să sacrifice meciul din deplasare cu BC Timișoara pentru a nu risca să-i piardă din nou pe Steffel și Mocanu înaintea unui meci considerat capital: „De săptămâna viitoare vom fi în formulă completă după o lună de zile, o să revină Mocanu şi Steffel. După meciul de la Timişoara o să jucăm contra celor de la CSM Bucureşti, meci care va fi la Târgu-Jiu duminica viitoare şi va fi televizat. Trebuie să câştigăm cu CSM, nici nu ne gândim că nu vom câştiga”, a declarat Slobodan Nikolic.

Nikolic consideră că Energia are șanse mici de a se întoarce victorioasă de la Timișoara, dar se va agăța de orice greșeală a gazdelor: „Timişoara e favorită, noi nu avem presiune în timp ce gazdele vor avea pentru că ei trebuie să câştige meciul de acasă”, a mai spus tehnicianul plav.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • corabia spune:

    Mi-a placut meciul cu Timisoara !Nu avem mare de lucru de reprosat! Chiar sunt mandra de echipa in seara asta!

    • doarbaschet spune:

      Astazi chiar s-a simtit lipsa celor doi.Au jucat ceva,timp de trei sferturi.Ca sa castigi trebuie sa fii motivat suta la suta.Atunci insa,cand antrenorul urla si loveste jucatorii,acestia nu pot da randamentul maxim pe toata durata meciului.Dar acest lucru este la moda la Tg-Jiu,la toate nivelurile.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.