RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Mihai Pintilii: „Vrem să înscriem mai mult. Domn profesor e cam nemulțumit”

/ 2 noiembrie 2011

Căpitanul Pandurilor, Mihai Pintilii, își va face reintrarea în echipa gorjeană după o pauză de câteva meciuri, perioadă în care a fost accidentat, meciul cu Oțelul fiind prilejul cu care mijlocașul își va face reapariția în trupa lui Grigoraș.

Pintilii spune că lipsa lui și a celorlalți coechipieri a contat, dar nu pentru că ei ar fi fost lideri, ci pentru că s-a slăbit grupul: „Formăm o familie, suntem o echipă împreună. Toţi sunt lideri. Nu există Messi la noi să facă diferenţa. Am ajuns unde am ajuns prin jocul echipei, toţi am muncit împreună, nu numai Chiricheş, Pintilii sau Viera”, a declarat jucătorul Pandurilor. Acesta a mărturisit că echipa sa are misiunea de a redeveni ofensivă, dar și eficientă, Grigoraș fiind supărat pe faptul că în ultimele meciuri Pandurii a înscris puțin: „Sperăm să nu luăm gol, dar să înscriem mai mult. Domn profesor e cam nemulţumit când câştigăm cu 1-0. Să sperăm că vom marca şi vom câştiga cu Oţelul”, a mai declarat Mihai Pintilii.

Legat de obiectivele echipei pentru acest tur de campionat, Pintilii spune că și-a fixat un număr de puncte pe care dorește să-l atingă, precum și faptul că are drept țel să rămână cu o singură înfrânegere pe teren propriu, cea înregistrată în meciul cu Astra: „Mi-aş dori să facem 30 de puncte la finalul turului. Aşa ar fi ok. Mai sunt cinci etape şi suntem capabili să obţinem trei victorii. Vin trei meciuri infernale, cu Oţelul, Vaslui şi Rapid, dar cel mai important e să jucăm cu ştim noi s-o facem. Cum am bătut pe CFR Cluj, care-i pe locul 2, putem bate orice echipă. Vrem să rămânem cu o singură înfrângere acasă”, a încheiat căpitanul echipei gorjene.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.