RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Amical câștigat de Energia Pandurii în fața celor de la Universitatea Craiova

/ 2 noiembrie 2011

Handbaliștii lui Liviu Andrieș au avut astăzi un meci test în compania celor de la Universitatea Craiova, meci câștigat lejer de gorjeni, scor 49-35 (27-19).

La meciul cu echipa craioveană a evoluat și pivotul Paul Giotoiu, proaspăt reîntors la echipă de la lotul B al naționalei României, însă Andrieș nu a putut conta în continuare pe o serie de jucători: „Am jucat fără aportul a cinci jucători, Păiuş şi Asoltanei la lotul naţional, Geică la tineret, iar Mazilu şi Mledenciu sunt accidentaţi. A fost un meci de pregătire în care am pus bază doar pe pregătirea fizică pentru a vedea unde suntem la ora actuală. Îmbucurător, băieţii s-au întrebuinţat serios la meci. Un semnal bun am primit și de la Şandru, acesta îşi recapătă puţin pregătirea fizică, așa că e îmbucurătoare şi evoluţia lui. Un meci bun de pregătire. Din păcate s-a accidentat şi Apolzan, sper să nu fie ceva rău”, a declarat Liviu Andrieș după acest meci amical disputat astăzi la Târgu Jiu.

Tehnicianul Energiei mai are de așteptat până la finalul acestei săptămâni, când vor reveni și Asoltanei și Păiuș de la echipa națională, pentru a începe serios partida cu Potaissa Turda, meci cu care gorjenii vor relua campionatul după pauza dedicată loturilor naționale: „Momentan suntem bine, în grafic, mai avem trei zile de pregătire, iar de săptămna viitoare începem pregătirea meciului de la Turda. Acest meci este foarte important pentru evoluţia noastră, dar şi pentru locul din clasament, a mai spus Andrieș.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.