RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Arnautovic, nemulțumit de joc, fericit pentru victorie

/ 1 noiembrie 2011

Antrenorul celor de la CSU Ploiești, Vladimir Arnautovic, a declarat după meciul câștigat la Târgu Jiu că l-au supărat erorile jucătorilor săi, dar important este că echipa sa a reușit să câștige în fața celor de la Energia.

„Atacul n-a mers, am avut procentaje slabe la trei puncte, chiar și la două puncte am ratat 20 de aruncări de sub panou. Am avut și multe mingi pierdute, 17, iar la noi este o medie de 12-13. Nu am avut nici recuperări. Am avut 13 recuperări ofensive, iar ei 12. Asta contra unei echipe cu un singur pivot… Au prins 12 mingi pe atac. Aici a fost o problemă pentru noi. Sunt totuși mulțumit c

âștigând în deplasare”, a declarat Arnautovic despre jocul echipei sale la Târgu Jiu. Referitor la jocul echipei gorjene, Arnautovic a spus că nu este unul relevant având în vedere faptul că a fost unul în care nu au putut fi folosiți și pivoții: „Am văzut Energia și în cupă. Acum, fără doi pivoți, nu arată cum trebuie, dar sper ca jucând și cu Steffel și Mocanu să joace mai bine în meciurile importante pentru ei, cu CSM București sau cu cine se mai luptă ei”, a mai declarat antrenorul echipei ploieștene.

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.