RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia trebuie să joace un baschet bun în meciul cu Asesoft

/ 30 octombrie 2011

Slobodan Nikolic spune că victoria echipei sale în meciul cu Asesoft este greu de obșinut, însă obiectivul pe care îl au jucătorii săi este acela de a juca un baschet bun.

„Chiar dacă am avea o echipă bună, formă foarte bună , jucători foarte buni şi rezultate bune e greu să spui că poţi învinge Asesoft care e una din cele mai tari echipe din România. Promit că luni cei care vor intra pe teren vor da 200%, atât ca voinţă cât şi ca atitudine. S-a aprins o luminiţă roşie în cadrul echipei la Sibiu. Avem nevoie de un meci bun, întâlnim o echipă foarte bună. Asesoft este o echipă foarte bună, cu jucători foarte buni. Avem nevoie de stabilitate la echipă, avem nevoie de suporteri”, a declarat antrenorul Energiei despre meciul de luni al echipei gorjene.

După dezastrul de la Sibiu, când echipa a pierdut cu 115-78, Slobodan Nikolic vrea o altă atitudine și o altă apărare sperând că venirea lui Darby va schimba în bine jocul echipei sale: „Nu este blocată psihic echipa. nu m-am gândit că doi oameni de sub panou se vor accidenta în acelaşi meci, dacă s-ar fi lovit doar unul era altceva. Avem probleme în apărare, am primit 100 de puncte în trei sferturi. De când sunt antrenor nu am primit atâtea puncte în trei sferturi. A venit şi Darby, care alături cu Stefan vor face apărare mai bună”, a mai declarat antrenorul plav al Energiei.

Meciul dintre Energia și Asesoft Ploiești se va disputa luni la Târgu Jiu, cu începere de la ora 19:00, întâlnirea fiind transmisă în direct de Digi Sport.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • cumpans spune:

    Domnule Cumpanasu ce faceti dormiti nu vedeti ca aceasta echipa se scufunda de la o etapa la alta faceti ceva cu acest Nikolic slobodan si cu fiul acestuia care nu mai poate sa practice acest sport eu nu inteleg de ce acest Oluic mai joaca la aceasta echipa,chiar nimeni nu vede diferenta dintre nikolic si Theo Evans cel din urma cum facea cum nu facea castiga toate meciurile pe teren propriu si era un om de mare caracter si in cadrul echipei si in afara terenului.Domnule Gore popescu fiiti dumneavoastra mai tare si terminati cu acest farsor antrenor pe nume Nikolic

  • vlaica spune:

    Umilinta si neputinta asta am vazut in seara asta cumpanasule fa-i ceva ca e groasa asta nu-i echipa seamana cu niste circari mai mult condusi din teren de o musca fara cap numita stefan nikolic si de un dirijor de pe banca care e dus cu capu rau de tot asta vad eu din tribuna nici nu mai pot sa strig energia de lehamitea celor 2.Domnule Cumpanasu parca tin eu minte ca sunteti omul care ati promovat aceasta echipa sa nu fiti cumva si omul care retrogradati aceasta echipa luati masurile necesare pentru ca acest nikolic va duce echipa in liga 2

  • vali spune:

    Echipa de fetite asta am vazut pe teren neputinciosi plangareti si total nepregatiti fizic ai dreptate vlaica cand ii spui musca fara cap lui stefan nu are nici o ideie de joc si mai arunca si anapoda la cos.E cel mai slab conducator de joc din campionat care l-am vazut eu oare taicasu nu vede acest lucru Stroia spune-i tu daca el nu vede macar atata poti sa faci si tu pentru aceasta echipa

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.