RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Victorie muncită pentru Jiul

/ 29 octombrie 2011

Jiul Rovinari n-a avut deloc un meci uşor contra bucureştenilor de la Metaloglobus, echipă care a încercat în debutul întâlnirii să limiteze proporţiile scorului, iar la final să dea marea lovitură şi să egaleze, meciul fiind câştigat în cele din urmă de elevii lui Cătălin Trofin cu 2-1 (1-0).

Începutul de meci a fost unul timid pentru că gazdele n-au găsit cheia unei apărări aglomerate a bucureştenilor, abia în minutul 29 Jiul reuşind să deschidă scorul prin Cârciumaru, Fundaşul rovinărenilor l-a executat pe portarul oaspeţilor cu un şut din lovitură liberă de la 21 de metri după un fault obţinut de Lăcătuşu. Tot Lăcătuşu putea duce scorul la 2-0 în minutul 39, dar şutul său de la marginea careului mare a fost respins de portar şi la pauză rovinărenii auveau avantaj minim pe tabelă.

În minutul 52, Trofin i-a pus, din corner, o minge pe cap lui Lăcătuşu, iar acesta nu a ratat marcând din colţul careului mic. Oaspeţii n-au mai avut nimic de pierdut la 2-0, au încercat să atace timid poarta lui Nicolae, şi, în minutul 68, la primul corner, a reuşit să reducă din handicap prin Stan, care a reluat din marginea careului mic o minge bâlbâită de apărarea Jiului. Fără Amzucu în teren, suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene, fără Daviţoiu şi Văcaru, accidentaţi, şi cu Fotescu reintrat la joc după accidentare abia din minutul 70, Jiul nu a mai găsit puterea de a marca pentru a se desprinde din nou de adversar, asta deşi a mai avut câteva ocazii mari. Lăcătuşu, cu un şut de la 13 metri, perpendicular pe poartă, şi Fotescu, cu o reluare din unghi, de pe partea dreaptă, l-au luat la ţintă pe Mărunţelu, între cele două ocazii ale Jiului intercalându-se şi o intervenţie salvatoare a lui Nicolae, care a scos de sub transversală o lovitură liberă de la 20 de metri, uşor lateral dreapta, a oaspeţilor.

Arătând o uşoară stare de oboseală, acuzând lipsa jucătorilor mai sus menţionaţi şi primind primul gol pe teren propriu în acest sezon, Jiul şi-a trecut însă o nouă victorie în cont, a noua în această stagiune, iar cu 28 de puncte după 11 etape se menţine lider detaşat în seria a IV-a a Ligii a III-a.

Jiul Rovinari – Metaloglobus Bucureşti 2-1 (1-0)

Stadion „Tineretului” Rovinari, spectatori: 200

Au marcat: Cârciumaru (min. 29), Lăcătuşu (min. 52) / Stan (min. 68)

Jiul Rovinari: Nicolae – Traşcă, Cârciumaru, Ahriţculesei, Trofin – Tudorache, N. Popescu, Stoian (min. 70 Filipescu), N. Stanciu – Şoşoi (min. 70 Fotescu), Lăcătuşu. Antrenori: Cătălin Trofin şi Gabi Răscol.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.