RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș le cere jucătorilor săi să respecte fotbalul

/ 29 octombrie 2011

După ce s-au calificat cu noroc în dauna celor de la FC Brașov în Cupa României, Pandurii speră să obțină victoria în Regie, însă și în urma unui joc bun.

Grigoraș este sigur că pentru a câștiga în fața Sportului, echipa sa este obligată să joace din nou fotbal: „E un meci foarte foarte greu. Sportul este o echipă extrem de incomodă, cu câţiva jucători foarte valoroşi şi dacă ne comportăm cum ne-am prezentat la meciul din cupă, e clar, victoria nu poate să fie decât a lor. Sper ca această palmă pe care am primit-o, trebuie să respecţi fotbalul ca să te respecte şi el pe tine, să fie învăţătură de minte şi duminică să ne prezentăm aşa cum ne-am prezentat în marea majoritate a meciurilor din campionat, adică foarte bine”, a declarat tehnicianul Pandurilor.

Viera nu va putea juca în partida din Regie, cumulul de cartonașe galbene făcându-l pe ivorian să fie absent pentru prima dată de pe teren la un meci al gorjenilor în acest sezon, el fiind singurul jucător de la Pandurii care era integralist până la acest joc. Incertă este și folosirea căpitanului Mihai Pintilii, însă în ceea ce-l privește pe aceste sunt șanse ca el să fie folosit, chiar dacă nu va juca pe întreaga durată a meciului. O altă absență este cea a lui Chiricheș, jucător care însă va reveni pe teren în următoarea etapă de campionat, când Pandurii va evolua pe teren propriu contra campionilor de la Oțelul Galați.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.