RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cine a fost omul meciului Pandurii – FC Braşov?

/ 27 octombrie 2011

Ca şi mulţi dintre cei care aveau dreptul de a vota omul meciului de cupă dintre Pandurii şi FC Braşov, Petre Grigoraş l-a văzut în această postură pe brazilianul Cardoso, însă premiul i-a fost decernat, surprinzător, portarului Pedro Mingote.

La conferinţa de presă de la finalul meciului, Grigoraş l-a lăudat pe Cardoso pentru evoluţia sa din acest meci, dar şi pentru ultimul meci de campionat: “Cardoso a fost omul meciului, de departe. Şi cu U Cluj a făcut cel mai bun meci al lui de când sunt eu aici, şi astăzi a avut o evoluţie foarte, foarte bună. Din păcate, prea puţini au fost jucătorii care au evoluat la un nivel foarte ridicat. Mulţi au fost şterşi şi datorită adversarului şi lejerităţii cu care s-a tratat jocul”, a declarat antrenorul Pandurilor.

Fără a-i fi ştirbită evoluţia şi contribuţia la acest succes, Mingote nu a avut prea multe intervenţii care să justifice declararea sa drept „omul meciului”, portughezul având o singură fază grea, un şut din lovitură liberă, la care s-a achitat foarte bine de sarcini. Nici la loviturile de departajare Mingote nu a reuşit să apară în prim-plan, cei care au fost faţă în faţă cu el fie au marcat, fie au trimis peste poarta sa.

www.sportingorj.ro

 

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.