RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş îi aşteaptă pe teren pe Pintilii şi Chiricheş

/ 25 octombrie 2011

Pintilii şi Chiricheş se refac şi ar putea juca din nou pentru Pandurii în etapele viitoare de campionat, anunţă bucuros antrenorul Petre Grigoraş.

Refacerea lui Pintilii este mai uşoară, asta pentru că şi accidentarea sa nu a fost atât de gravă pe cât a părut: „Pintilii 100% nu va juca cu Braşov, dar avem şanse 50% să-l folosim la Sportul. Dacă ne luăm după ce vrea el ar intra şi cu Braşovul, dar nu vrem să se accidenteze. Mai sunt destule meciuri până la finalul campionatului, e un jucător determinant pentru noi”, a declarat Grigoraş despre situaţia lui Pintilii. Nici revenirea lui Chiricheş nu mai este atât de îndepărtată, totuşi, fundaşul central al Pandurilor având nevoie cel mai probabil de o etapă în plus faţă de colegul său pentru a reintra pe gazon după accidentarea suferită la jocul cu Astra Ploieşti: „Chiricheş a început alergările, are un program mai complex. Se simte bine, nu mai acuză dureri, ceea ce este foarte bine. Este exclusă folosirea lui la etapa de cupă şi cu Sportul, dar sunt şanse să-l recuperăm până la meciul cu Oţelul. Lucrul acesta mă bucură”, a mai declarat Grigoraş.

Ca şi atunci când Chiricheş a părăsit terenul de joc la meciul cu Astra, la meciul cu Universitatea Cluj, după accidentarea lui Pintilii a intervenit un moment de derută în jocul Pandurilor: „M-am şi uitat pe statistica din meciul cu U Cluj, cea mai slabă perioadă a noastră a fost după ieşirea lui Pintilii. Băieţii au fost puţin debusolaţi după ieşirea lui. După care primul sfert de oră din a doua repriză a fost una din perioadele bune ale noastre. Chiricheş şi Pintilii sunt jucători determinanţi, care pur şi simplu trag echipa după ei, au o atitudine foarte pozitivă în teren şi îi fac şi pe ceilalţi să dea totul. Odată cu ieşirea lor resimt o absenţă importantă iar şocul ală se pare că îi afectează o anumită perioadă de timp. Bine că nu-i afectează pe toată durata partidei că atunci ar fi foarte grav”, a explicat tehnicianul Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.