RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş: „O să fie un meci mult mai greu decât cel din campionat”

/ 25 octombrie 2011

Tehnicianul Pandurilor se aşteaptă la un meci dificil contra celor de la FC Braşov în optimile Cupei României, unul mai greu decât cel disputat în debutul campionatului.

„Ne aşteaptă un meci greu, cu o echipă puternică, asta chiar dacă rezultatele nu sunt pe măsura aşteptărilor conducătorilor şi suporterilor braşoveni. Au jucători valoroşi şi competiţia Cupa României este una a surprizelor. Sper să nu fie o surpriză neplăcută pentru noi pentru că, sincer, ne dorim să mergem mai departe. Vom încerca să ne calificăm, dar este clar că ne va fi greu. S-a schimbat şi antrenorul acolo, au apărut doi jucători noi, poate fi o echipă mai puternică decât cea din etapa a doua şi mult mai sudată. Şi la ei s-au făcut schimbări în vară, după trecerea timpului omogenitatea a crescut. O să fie un meci mult mai greu decât cel din campionat”, a declarat Grigoraş despre meciul de mâine din Cupa României cu FC Braşov.

Deşi spune că Braşovul dispune de mai mulţi jucători de valoare, care pot destabiliza orice echipă, Grigoraş recunoaşte că pericolul vine, în special, de la Chipciu: „Este un jucător determinant. În toate partidele jucate până acum este cel mai constant jucător, are cele mai multe şuturi spre poarta adversarilor, are goluri, are un moral foarte bun după chemarea sa la naţională, e un jucător pe val. Dar nu numai el. Cristescu este un jucător bun, iar Buga este în revenire de formă”, a avertizat tehnicianul Pandurilor.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.