RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Accidentarea lui Pintilii nu este una gravă

/ 24 octombrie 2011

Căpitanul Pandurilor, Mihai Pintilii, a părăsit accidentat terenul de joc la partida cu Universitatea Cluj în că din minutul 30, absenţa sa de pe teren fiind resimţită ulterior în jocul echipei gorjene.

La finele partidei cu U Cluj, antrenorul Pandurilor, Petre Grigoraş, se arăta extrem de îngrijorat în privinţa stării de sănătate a jucătorului său mai ales că la meciul de campionat cu Sportul Studenţesc nu se va putea baza nici pe aportul lui Viera, ivorianul adunând deja patru cartonaşe galbene în actuala stagiune. Se pare că veştile sunt bune şi Pintilii nu va lipsi prea mult de pe teren: “Nu este nici contractură şi nici ruptură fibrilară. Este doar o uşoară desprindere a câtorva fibre, e nevoie de repaus 2-3 zile şi sper să revin cât mai repede. Nu voi juca în meciul de cupă. Poate voi fi recuperat până la ora meciului cu Sportul. Eu vreau din tot sufletul să joc şi voi face tot posibilul să fiu pe teren”, a declarat, pentru www.sportingorj.ro, căpitanul Pandurilor.

Mihai Pintilii a jucat în toate meciurile de până acum disputate de Pandurii în campionat, mijlocaşul gorjenilor începând sezonul după o altă accidentare suferită în debutul perioadei de pregătire din această iarnă.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.