RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia a jucat penibil la Sibiu

/ 22 octombrie 2011

Energia Rovinari s-a prezentat lamentabil la Sibiu în confruntarea cu CSU Atlassib, meci pierdut de elevii lui Slobodan Nikolic cu 115-78 (31-20, 35-20, 34-17, 15-21).

Ceea ce era evident după meciul câştigat cu forcepsul în faţa celor de la Dinamo a fost demonstrat în partida de la Sibiu, Energia este în acest an doar o replică palidă a echipei care ridica în picioare sălile de sport din România.

O mică scuză pentru evoluţia penibilă a Energiei, care a fost condusă la Sibiu şi cu 49 de puncte, poate fi faptul că David Steffel a resimţit din nou dureri şi nu a putut juca nici măcar 20 de minute.

www.sportingorj.ro

Comentează!

28 Comentarii până acum

  • Mihai spune:

    Si Mocanu accidentat

    • cnv spune:

      lasa-ne frate cu mocanu… ce dreq vedeti la el nu stiu. Eu personal l-as da afara in secunda 2 dak as avea posibilitatea. Mi se face greata cand ma gandesc ca mai e si capitan. Vai de capu nostru… ce am fost si ce am ajuns

      • Marius spune:

        De acord cu tine. Am ajuns asa datorita peostiei si incompetentei de la acest club.
        Stai sa vezi. Asta nu-i nmic fata de ce urmeaza.
        Treziti-va domnilor din conducere !!!

  • realgorj spune:

    Nu stiu daca e corect nici sa scuzam, nici sa acuzam.Este clar ca nu mai e nucleul de baza din anii trecuti si asta se simte. Probabil ca turul va fi compromis, ne vom mai enerva, dar raman increzator pentru retur. Sper ca vom fi in stare sa avem o echipa ,,reloaded”.

  • Sorin spune:

    Rusine,rusine si neputinta asta am vazut sambata seara in sala de la Sibiu.Nikolic tu ce antrenezi ca in meciurile oficiale nu se vede absolut nici o idee de joc.Bravo baietilor de la Sibiu care ne-au calcat pur si simplu pe cap.Scuze poate gresesc:Stefan parea un om handicapat, Oluic tot la fel dar au avut de la cine invata de la cel mai mare trisor pe numele lui adevarat Nikolic Slobodan care se cearta cu fiul sau tot timpul parca ar fi tigani.Nikolic Slobodan te rog fa un oras fericit si pleaca de unde ai venit nu distruge aceasta echipa care este bucuria acestui oras.Era sa uit ia cu tine si pe Stefan si pe Oluic si du-te tata.Domnule Cumpanasu faceti ceva cu acest prefacut ,farsor si mincinos care vrea sa distruga baschetul in acest oras.Solutia ar fi foarte simpla domnule Cumpanasu:Theo Evans!!!

  • Gigi Topor spune:

    Pai si campionatu trecut era buna antrenor parca nikolic,dar e si normal ce se intampla acum daca schimbi echipa de la sezon la sezon si aduci jucatori mai slabi care nu se regasesc.Prost e ala care crede ca daca vine theo evans se va schimba ceva radical.

  • dorina spune:

    Nikolici sa-ti fie rusine uite in ce hal ai adus aceasta echipa pleaca ar fi cel mai bine pentru toti altfel risti sa fii huiduit in sala si injurat.

    • iolanda spune:

      Dorina ai dreptate o sa fie huiduit si o merita din plin acest mincinos care nu a fost in stare sa-si aduca jucatorii si acum da vina pe jucatori pentru rezultatele slabe ale echipei oare pe el nu-l trage nimeni la raspundere Domnule Cumpanasu va rugam nu dormiti ca de obicei faceti ceva cu acest Nikolic ca nu se mai poate numai si numai minciuni minte pe toata lumea oare cine se crede

  • mirel spune:

    Nikolic dute,Nikolic nu maqi vin la meciuri din cauza ta mi se face greata cand te vad

  • ssss spune:

    domnule sorin,cred ca si dvs sunteti cu handicap;) va rog cititi statisticile lui stefan 😉 cred ca a fost cel mai bun in aceasta echipa…..!!!!! nu va contrazic in comentariul facut la adresa lui oluic….dar v-as ruga sa fiti dvs antrenor,,,,,,la o echipa care din cate stim noi.de cand a promovat in prima liga,nu a avut buget mai mic decat anul aceasta:)
    theo cand a venit, avea in spate jucatori care au costat ceva;) si nu numai….nu ma faceti sa va spun anumite chestii care v-ar face sa va fie rusine cu acest theo…..!!!!!!

    • doarbaschet spune:

      Nu stiu ce ai de spus despre Theo,dar prin oras circula niste zvonuri,iar unii oameni pot confirma ca nu sunt numai zvonuri,despre Nikolic,pe care n-ai vrea sa le afli,daca chiar tii asa mult la el. In alta ordine de idei,cei mai buni oameni ai echipei pana acum,au fost Kabengele,urmat de Fields.Un plus pentru combativitatea lui Gutoaia.Steffel ceva,ceva la inceput,acum este accidentat.Nikolic,dezastru.

  • gicanu spune:

    Nu stiu ce bugete au alte echipe de talia noastra(nu vorbesc aici de Asesoft,Medias,Cluj,Mures)dar nu cred ca difera mult de al nostru.Diferenta insa se vede pe teren si asta ptr. ca recrutarea de jucatori se face mult mai bine.
    Cred ca cel mai prost stam la postul de pivot si extrema de forta(poz. 4 si 5)si asta s-a vazut la Sibiu dar si cu Dinamo cand Durham a fac

    ut ce a vrut.Nici la point guard nu stam prea bine dar ne mai carpim cu Nicolic,Fields si Darby care pot sa joace acest post.
    In concluzie Oluic trebuie sa plece rapid,adus alt jucat

    or mai bunpe salariul lui si daca nu vin rezultatele cred ca va trebui sa ne despartim si de cei 2 Nicolic.In privinta antrenorului ,cred ca dl. Cumpanasu va trebui sa se consulte cu oameni mai priceputi.

  • FaniDeDuzina spune:

    Of..of..of… Nu imi vine sa cred ce superficiali pot fi unii…de ce mereu aruncati cu noroi in antrenor?!! Nu mai fiti penibili si ipocriti…incercati sa va formati o imagine de ansamblu, antrenoru defileaza cu echipa pe care si-a permis-o din punct de vedere financiar, si a adus jucatori recomandati de x si y…in cel putin 2 cazuri.Tactica e aceiasi…cum va puteti explica ca un antrenor,care anu trecut a avut rezultate bune,anul acesta se descurca mai greu?!! Jucatorii sunt o problema…si sunt o problema din cauza banilor…antrenorul are aceiasi experienta si mod de pregatire, problemea ramane la nivelul valorii echipei…valoare data din pacate de bugetul disponibil…Sunteti alaturi de echipa doar cand se castiga….asta nu inseamna ca sunteti suporteri adevarati…mai degraba oportunisti!! Si eu la fel ca si voi imi doresc ca echipa sa faca performanta…dar sunt constient de actualele probleme ale echipei si sper ca acestea sa se rezolve!!E usor sa acuzam…dar mult mai greu sa gandim asa cum trebuie!! INFRANGERI AU FOST SI VOR MAI FI…SUPORTERII ADEVARARATI SUNT PUTINI, DAR VOR FI MEREU ALATURI DE ECHIPA! HAI ENERGIA!!
    P.S. : Pt adevaratii suporteri : doresc sa initiez un proiect privind infiintarea unei galerii cu adevarat dedicata echipei de baschet, o galerie adevarata si cu adevarat reprezentativa pentru echipa de baschet!!

    • doarbaschet spune:

      Cei care scriu pe aici nu prea sunt fani de duzina,majoritatea sunt din cei care merg cu echipa prin deplasari,adica acolo unde de obicei echipa pierde,pe banii lor,asa ca mai gandeste-te cand ii jignesti.Daca vrei sa faci pe aparatorul din oficiu,n-ai decat,dar accepta niste lucruri: echipa joaca prost si datorita antrenorului,iar antrenorul nostru este,asa cum spune fanfan,un trisor si un om cu un caracter indoielnic.

    • emil spune:

      Care au fost rezultatele bune de anul trecut?
      Am luptat la retrogradare.Bune rezultate!!!!!

  • FanFan la Tulipe spune:

    Vezi domnule ssss ,tocmai asta-i problema cu fanii lui Slobodan (din pacate sau din fericire tot mai putini). Va inspirati prea mult din ziare si din statistici.
    Daca ai fi fost in sala la Sibiu, ai fi vazut in primele 3 sferturi un Stefan Nikolic penibil. Cu 4 puncte 4posesii pierdute si o singura pase decisiva ,nu e de mirare ca sIbiul atinsese suta inca din sfertul 3.Cum vrei sa joace echipa atunci cind conducatorul tau de joc e praf.In sfertul 4 cand jocurile erau facute si Sibiul juca cu toti juniorii , TRISORUL de Slobodan (pt ca ce a facut el este o mare pacaleala si manipulare pt naivi ca tine,si stia exact ce face) introduce si el pe teren rezervele noastre ( Gliga Alionescu, Gutoaia, Oluici) dar si pe fiusu pt ai ,,repara imaginea si statistica,, Si asa se explica ca Stefan in 10 minute da 15 puncte si trece de la minus la plus la eficienta Oricum nu e prima data cand marele antrenor isi urmeaza doar interesul sau si al familiei. Stie ca prin venirea lui Darby trebuie sa plece cel putin un strain si doar nu o sa fie ala fiusu.Dar fraieri suntem noi si mai ales Cumpanasu ca il aplaudam si nu-i cerem sa plece cu toti sarbi lui cu tot.
    Daca vrei sa ne zici de Theo lucruri pe care ,,le-ai vazut in statistici” , eu zic sa te gandesti foarte bine.

  • FanFan la Tulipe spune:

    o singura pasa* decisiva

  • KKK spune:

    Buna initiativa ta cu infintarea unei galerii adevarate nu una foarmata din betivi si aurolaci care vin la sala sa cante si sa bara din palme pt 1-2 beri…Jos cu asa zisu sef de galerie primaru:)) si el si cel de la fotbal 2 oameni de nimic care ne fac de ras peste tot unde se duc in deplasari…

    • nelu spune:

      Domnule esti tare dragut cu cei doi lideri dute tu la sala si pe stadion si incearca sa faci tu spectacol daca esti atit de bun . daca ai sange in tine aratate in sala cit esti de bun daca tot il acuzi pePrimaru ca nu face spectacol.vino la primul meci impreuna cu30 de persoane|(prieteni ai sportului)si stiga mai tare ca si galeria lui primaru si cred , sincer ca o sa fi premiat de conducere

  • YYYY spune:

    POATE SSS E FATA

  • GELU spune:

    Poate e fata de masa.

  • FanFan La Tulipe spune:

    M-as bucura sa fie fata.Macar asa s-ar justifica intr-un fel afectiunea fata de Slobodan.
    Nimeni nu ia cerut sa castige campionatul ,nici macar sa cistige in deplasare la Sibiu dar ce face domnul ,,dresor” deja bate la ochi.Cu o etapa in urma Fields a fost declarat cel mai bun jucator din campionat(de specialisti nu de mine),iar la Sibiu ,,dresorul” il tine rezerva lui fiusu. Incepe cu Oluic titular iar pe Gutoaia il baga cand isi aduce aminte(si mai declara ca asteapta sa confirme tinerii)
    Poate vrea sa ne demonsreze ca sarbii lui sunt cei mai buni si noi fraierii nu ne dam seama!
    Dupa 5 etape el nu are o formula de baza si ce este mai grav nici o formula clara de joc.Si asta nu e vina jucatorilor oricat de scumpi sau ieftini ar fi.
    Zicea cineva ca de vina este bugetul mai mic anul acesta.In principiu asa este si nu-l contrazic.Dar ii dau un singur exemplu.La Giurgiu cu un buget cu 30% mai mic ca al nostru dar cu o conducere(o doamna)foarte ambitioasa si un antrenor cu mult suflet(nu spun mai mult) sa facut o echipa care daca nu vroia Dumnezeu sa se intample ce sa intamplat ,nu numai ca era mai buna ca noi dar era peste multe echipe cu buget mai mare.Ce incerc eu sa spun este ca baschetul nu se face numai cu bani.Se mai face si cu mintea si sufletul.Si noua tocmai asta ne lipseste in comparatie cu primii 2 ani.

  • vlad spune:

    Parerea mea este ca antrenorul e in mare parte vinovat, fie ca nu a stiut sa isi faca transferurile, fie ca nu alege tactica de joc potrivita…De asemenea, consider ca theo evans nu este o solutie.Aceasta echipa a avut doar 2 antrenori, este si normal ca unul dintre ei sa fie considerat mai bun decat celalalt, dar asta nu inseamna ca este un antrenor extraordinar. Eu consider ca in iarna ar trebui adus un alt antrenor…

  • Ooooo.. spune:

    Nu se face vinovat doar antrenorul, exista mai multi factori care influenteaza in momentul de fata jocul slab al echipei. Un factor important este dat si de accidentarea lui Mocanu ( poate putin cam „batranel” dar ajuta echipa). Accidentarea lui Steffel(ofensiv nu sta rau, din pacate in defensiva va avea probleme). O alta problema este data de jocul celor 2 americani adusi in vara ( Giles nu a confirmat nimic iar Fields nu este constant in joc si inca pierde mingi usor,iar pentru faza defensiva mai are de muncit.Gutoia mai are de invatat( are calitati bune , insa mai e de munca) iar Oluic e acelasi( are caliati fizice bune dar este mereu timorat ) Un plus ar trebuii sa fie dat de revenirea lui Darby, dar cu floare nu se face primavara. Chiar daca antrenorul are partea lui de vina, nu cred ca schimbarea lui ar rezolva problema.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.