RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jiul Rovinari s-a impus în deplasarea de la Mediaş

/ 21 octombrie 2011

Cei de la Jiul Rovinari au mai făcut un pas spre îndeplinirea obictivului stabilit pentru acest tur de campionat, acela de a se clasa în primele trei locuri, câştigând la limită, scor 0-1, în deplasare cu Gaz Metan II Mediaş.

Singurul gol al întâlnirii a fost înscris de Alin Văcaru, dar managerul general al rovinărenilor consideră că toată echipa merită remarcată: „Toţi jucătorii merită laudele noastre. A fost un meci frumos, contra unei echipe tinere, dar care joacă fotbal, la Gaz Metan II Mediaş sunt nişte copii care ştiu fotbal. Pot spune că am avut şi puţin noroc pentru că au avut şi o bară în ultima secundă, dar şi noi am avut şi alte ocazii şi cred că am câştigat prin maturitatea arătată în joc, repet, în faţa unui adversar foarte puternic”, a declarat, pentru www.sportingorj.ro, Constantin Podaru.

În aceeaşi etapă, Minerul Motru a remizat pe teren propriu, scor 0-0, cu Girom Albota, Minerul Mătăsari a bătut acasă, cu 2-0, pe Vişina Nouă, iar Pandurii II Târgu Jiu a cedat cu 5-0, în deplasare, în faţa celor de la FC Caracal.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.