RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Gore Popescu îşi felicită jucătorii pentru debutul de campionat

/ 19 octombrie 2011

Startul Energiei în noua ediţie de campionat a Ligii Naţionale de handbal masculin este unul mai mult decât încurajator, echipa gorjeană adunând cinci victorii din pate partide, bilanţ cu care este pe podiumul ligii.

Preşedintele Gore Popescu crede că echipa are un potenţial bun, din urmă venind şi câţiva tineri care vor creşte în evoluţii odată cu scurgerea timpului: „Îi felicităm pe băieţi, au cinci victorii şi 2 înfrângeri, înfrângeri la două echipe care sunt în fruntea campionatului. De acum încolo ne batem pentru toate punctele puse în joc pentru că toate echipele sunt cam de acelaşi nivel cu noi sau mai slabe. Aţi văzut că şi Mledenciu a început să crească în joc, e un jucător foarte bun. Şi Geică o să joace”. Oficialul gorjenilor spune că va încerca să rezolve şi problema restanţelor avute la jucători: „Suntem cu o lună în urmă şi probabil o să mai rămânem cu o lună în urmă, o să ne înţeleagă şi băieţii până o să reuşim să ne punem la punct. Dacă acţionarii şi membrii fondatori se ţin de promisiuni până în decembrie nu vor fi probleme cu banii. Probleme astea cu banii vin din urmă. Criza ne-a prins cu un buget nerealizat decât pe hârtie, dar se pot face performanţe şi cu bani mai puţin în condiţiile astea”, a mai declarat Gore Popescu.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.