RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Slobodan Nikolic pune presiune pe jucători: „Dacă nu câştigăm, dau afară doi jucători!”

/ 18 octombrie 2011

Tehnicianul Energiei, Slobodan Nikolic, este extrem de supărat de modul cum elevii săi înţeleg să se apere, meciul de la Craiova dezlănţuindu-l pe plav.

Nikolic senior spune că apărarea a fost dezastruoasă şi îi somează pe jucătorii săi să rezolve problemele din defensivă: „Sunt foarte supărat şi nervos după cum am jucat în apărare la Craiova. 91 de puncte primite e mult. Am discutat cu jucătorii trei luni de zile despre apărare, se poate întâmpla să câştigi un meci numai cu atacul. Dar e un caz din zece. Dacă până acum eram supărat doar pe mingile pierdute, acum avem trei puncte care mă nemulţumesc: apărarea, mingile pierdute şi aruncările libere. Fără aceste trei aspecte nu se poate juca un baschet bun”, a declarat Slobodan Nikolic.

Pentru a câştiga meciul cu Dinamo, Slobodan Nikolic spune că va pune o presiune suplimentară pe jucătorii săi: „Trebuie să câştigăm acest meci cu Dinamo. Până acum luam presiunea de pe jucători înainte de meci, evitam să fie stresaţi. Dar poate că băieţii au nevoie de stres şi presiune. Le-am spus, trebuie să câştigăm, dacă nu plecăm acasă. Poate au nevoie de presiune, şi atunci le dau presiune. Cu Dinamo trebuie neapărat să câştigăm, dacă nu va fi o catastrofă. Dau afară doi jucători, nu contează cine, oricine poate pleca!”, a ameninţat antrenorul sârb al Energiei.

Meciul dintre Energia şi Dinamo Bucureşti este programat a se disputa miercuri seara, cu începere de la ora 19:00, în Sala Sporturilor din Târgu Jiu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.