RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Mihai Pintilii: „Suntem în grafic”

/ 18 octombrie 2011

Căpitanul Pandurilor consideră că poziţia ocupată de Pandurii este una meritată, care vine în urma unor evoluţii bune în acest campionat, chiar dacă la ultimul meci victoria a venit cu puţin noroc.

„Am jucat mai prost astăzi, dar când am jucat bine, cu Astra, am pierdut. Pentru noi e bine pe locul 5. Să sperăm că ne menţinem acolo. Suntem în grafic pentru obiectivul pe care-l avem noi. Dacă dă Dumnezeu să fim mai sus e bine pentru noi şi pentru club”, a declarat Pintilii, mijlocaşul Pandurilor având în meciul cu Gaz Metan Mediaş şi un duel în familie, cu naşul său, Ciprian Petre: „Mă simt mult mai bine că l-am bătut pe naşul meu. L-am mai bătut când eram la Internaţional, dar m-a mai bătut şi el”.

Pintilii este unul dintre jucătorii pe care antrenorul Petre Grigoraş îi apreciază foarte mult şi pe care îl recomandă selecţionerului Victor Piţurcă: „Avem un jucător cum nu sunt mulţi. Pintilii este de departe cel mai bun mijlocaş la închidere din ţară. Ceilalţi sunt mult în spatele său, dar, din păcate, nu îl vede nimeni. E un jucător cum rar mi-a fost dat să văd, cu o implicare totală în joc”, a declarat antrenorul Pandurilor despre căpitanul echipei sale.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.