RSS post comments feeds rss email feeds twitter

De la Grigoraş pentru Grigoraş

/ 18 octombrie 2011

Meciul dintre Pandurii şi Gaz Metan Mediaş se îndrepta spre un rezultat de egalitate când antrenorul Petre Grigoraş a decis să-l trimită pe teren pe fiul său, Alexandru, nouarul gorjenilor revitalizând atacurile pe banda dreaptă, de acolo de unde a venit, în cele din urmă, golul victoriei pandure.

Tehnicianul echipei gorjene spune că Alexandru Grigoraş era pregătit să intre încă din primele minute ale partidei, asta dacă accidentarea îl împiedica pe Voiculeţ să continue pe teren, însă acesta a rezistat până la final, iar Grigoraş jr. a fost trimis pe teren, după mai bine de o oră de joc, înlocuindu-l pe Nistor, dar preluând sarcinile lui Vranjes: “L-am introdus pe Alexandru nu pentru că este băiatul meu, ci pentru că în aceste săptămâni am simţit că poate să fie o soluţie pe partea dreaptă. Atât timp cât Nistor a făcut o partidă mai slabă decât altădată, nu îl condamn pentru că asta se întâmplă oricărui jucător, am încercat cealaltă variantă, cu introducerea lui Alex şi retragerea lui Vranjes în centru, mişcare care s-a dovedit a fi una câştigătoare”, a declarat antrenorul Grigoraş.

Grigoraş junior, adus în această vară de la Callatis Mangalia, este la primul meci în tricoul Pandurilor în campionat în care a jucat mai mult de 10 minute. Alexandru Grigoraş a intrat foarte bine în joc, a avut numeroase acţiuni în flancul drept, iar din centrarea sa a venit golul lui Stromajer din minutul 74, gol care a adus victoria Pandurilor în meciul cu Gaz Metan Mediaş.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • ILoveEnergia spune:

    Eu zic ca Grigoras Jr. are potential numai ca Grigoras senior, este un domn cu atat de mult bun simt, incat nu doreste sa il bage atat de des pe fiul sau, tocmai pentru a nu aparea discutii ca il favorizeaza fiind fiul lui.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.