RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii Târgu Jiu – Gaz Metan Mediaş 1-0 (0-0) – LIVE TEXT – Rezultat final

/ 17 octombrie 2011

După eşecul înregistrat în faţa Astrei în ultimul joc disputat în faţa propriilor suporteri, Pandurii vrea să obţină un nou succes cu care să se menţină în partea superioară a clasamentului.

Pandurii Târgu Jiu – Gaz Metan Mediaş 1-0 (0-0)

Stadion „Municipal” Târgu Jiu, spectatori: 3.500

A marcat: Stromajer (min. 74)

Pandurii: Mingote – Pleaşcă (min. 78 Rusu), Viera, Cardoso, Vlad – Voiculeţ, Pintilii, Nistor(min. 62 Grigoraş) – Vranjes, Lemnaru (min. 90+2 Rada), Stromajer. Antrenor: Petre Grigoraş.

Gaz Metan: Vâtcă – Frăsinescu, Fl. Lazăr, Markovic (min. 53 Ciucă), Vukadinovic – Hoban, Todea – Pârvulescu (min. 23 Avram), Bawab, C. Petre (min. 64 Breeveld)- Bud. Antrenor: Cristi Pustai.

Cartonaşe galbene: Cardoso (min. 36), Viera (min. 65), Lemnaru (min. 90) / C. Petre (min. 45)

Arbitri: Alexandru Deaconu – Octavian Şovre, Vasile Marinescu.

Filmul meciului:

Min. 5: Nistor a executat un corner de pe partea stângă, iar Viera a reluat cu capul peste poarta lui Vâtcă.

Min. 19: Paul Pârvulescu a căzut rău în urma unui duel în propria jumătate şi a fost necesară intervenţia Ambulanţei.

Min. 28: Prima ocazie a meciului a venit după o centrare a lui Vranjes, o minge întoarsă de Lemnaru pentru Voiculeţ, şutul acestuia fiind respins in-extremis cu piciorul de Vâtcă.

Min. 30: Hoban l-a găsit complet demarcat în careul Pandurilor pe Bud, dar lovitura de cap a acestuia a trecut pe lângă poartă.

Min. 36: Bud îl faultează pe Cardoso, fără ca arbitrii să sancţioneze acest lucru, pătrunde în careul Pandurilor, dar şutează pe lângă poartă din 10 metri, lateral dreapta.

Min. 40: Stromajer a şutat din marginea careului mare după un corner al Pandurilor, dar mingea a fost blocată cu piciorul de Markovic.

Min. 48: Lemnaru a scăpat pe partea dreaptă, dar din colţul careului mare a şutat peste poarta lui Vâtcă.

Min. 60: Stromajer a şutat de la 14 metri, lateral stânga, dar a făcut-o direct în braţele lui Vâtcă.

Min. 67: Bawab a executat o lovitură liberă de la 25 de metri lateral dreapta, însă mingea a trecut puţin pe lângă poarta lui Mingote.

Min. 74: GOOOOOOOOOOOOOOL PANDURII!!! Reduta medieşeană a cedat, Grigoraş junior a centrat de pe dreapta, Lemnaru a întors pentru Stromajer, iar slovenul a marcat pe 1-0 cu un şut din 7 metri.

Min. 79: Viera a reluat cu capul din 8 metri după un corner al Pandurilor, Lemnaru nu a reuşit să devieze mingea şi Vâtcă a reţinut.

Min. 82: Bawab a trecut uşor de Pintilii, dar din 8 metri a şutat puţin peste poarta lui Mingote.

Min. 90: Bawab a avut ocazia egalării dar Mingote a respins senzaţional păstrând avantajul gazdelor.

www.sportingorj.ro

Comentează!

15 Comentarii până acum

  • gorj spune:

    am jucat bine cu Astra si am pierdut azi am jucat slabut dar important e ca am castigat!!!! hai Pandurii – iar au venit brutarii de la Craiova, hahaha

  • gabi spune:

    Aroganta Maxima…CONDESCULE nu mai lasa aurolacii aia care tin cu Desfiintarea Maxima la meciuri lasa-i sa strige prin parc dai dreq cu CRAIOVA lor…

    • gorj spune:

      acesti bos che tari care striga cu craiova – dunt niste brutari obositi!!! nu-i mai lasa Condescule da-i dreq !!! sa se duca in gropa lor din Craiova si sa strige pana le-o veni rau!! oricum nu mai vad astia echipa cat ii salca!!!

  • UTOPIA spune:

    daca aveti ceva cu noi de ce nu aveti tupeu sa ne-o spuneti in fata? Vineri sa veniti voi personal sa ne adresati cuvintele astea, nu sa comentati aiurea pe net…

  • UTOPIA spune:

    vorbeste frumos in familia matii ca „aurolacii” astia sunt din Targu-Jiu si oricand te pot prinde si iti pot rupe picioarele…

    • campioana unei mari brutarii = univ craiova spune:

      probabil ca ati inteles si voi astia fugiti de acasa cat de iubita mai este cracraiova in Tg Jiu!!!! toit stadionu striga pentru stiinta, vai de capu vostru de lichele!!!!huoooooooooo paranoicilor!!!! la scoala cu voi hguliganilor!!!!!

      • ILoveEnergia spune:

        Domnilor, usor. Nu este vorba de „tupeu”, curaj, este vorba de bun-simt. Sa vii la un meci al pandurilor si sa tii cu o echipa care este pur si simplu, dezafiliata, este aiurea. Nu e frumos. Tineti in sufletul vostru cu Craiova? Bun, nu poate schimba nimeni asta, dar nu trebuie sa faceti asta public, la meciurile care nu includ aceasta echipa. Si pe unii dintre membrii acestei adunari ii cunosc, deci nu vorbesc in necunostinta de cauza 🙂

  • gorj spune:

    sustineti echipa locala nu niste NO NAME-uri!!! oricum sunteti o adunatura de pirliti!!!!! niste cocalari fugiti de la scoala!!! un om zdavan la cap nu ar face asa ceva!!!! good bye retard!!!!!

    • cineva spune:

      care echipa ba?fc condescu?o echipa NO NAME PATRONATA DE UN MAFIOT VA DISPAREA ODATA CU PDL SI MAFIA DIN MINERIT..

  • cineva spune:

    UNIVERSITATEA STIINTA CRAIOVA ESTE SI VA RAMANE SIMBOLUL OLTENIEI..EA ESTE SI RAMANE IN INIMILE NOASTRE CAMPIOANA UNEI MARI IUBIRII.AR TREBUI SA LUATI SEAMA SI SA NU MAI INJURATI..ORICUM OAMENII SANATOSI LA CAP DIN ORAS TIN CU CRAIOVA…CATIVA AUROLACI FRUSTRATI INJURA PE AICI..ORICUM V-AM DAT CLASA SI LA BASCHET..

    • cgorj spune:

      du-te bah si lasa-nje nebunuleeeeeeeeeeeeee!!! esti patetic de-a dreptul penibil, pune si tu dreq mana pe vreo carte!!!! numai visa la stinta – aia nu va mai fi niciodat!!!! dzeu sa va ierte pe toti care sustineti o mortaciune!!!!! hai Pa

  • UTOPIA spune:

    no-name e familia ta de rahat. Cand o sa faca emancipatii aia de pa pandurii ce a facut craiova pe plan national si european atunci sa comentati ba…

    • gorj spune:

      MULT SUCCES IN LIGA DEZAFILIATILOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AM INTELES CA SUNTETI IN FINALA!!!! BAFTA MULTA!!!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.