RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Mocanu are fisură la claviculă şi va sta pe tuşă două luni

/ 15 octombrie 2011

Energia are mari probleme de lot înaintea derby-ului Olteniei la baschet, doi jucători de bază accidentându-se la ultimul meci al trupei lui Slobodan Nikolic.

„Sunt foarte supărat, avem mari probleme de lot. Ceea ce părea o problemă minoră la Mocanu s-a dovedit a fi una care-l va ţine pe tuşă două luni. Mocanu a suferit o fisură la claviculă şi va fi indisponibil o perioadă lungă de timp. În plus, nici la Steffel nu e aşa de simplu, a încercat să se antreneze, dar a simţit dureri, aşa că nici el nu va fi la parametri optimi pentru meciul de la Craiova”, a declarat, pentru www.sportingorj.ro, Slobodan Nikolic. Mocanu s-a accidentat în prima parte a meciului cu BC Miercurea Ciuc dar a forţat şi a reintrat pe teren în partida respectivă, în vreme ce Steffel a făcut entorsă în ultimul sfert şi a ratat mare parte din antrenamentele acestei săptămâni.

Meciul dintre SCM U Craiova şi Energia Rovinari va avea loc sâmbătă, la Sala Sporturilor Ion Constantinescu, cu începere de la ora 17:00.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.