RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Nikolic, vrea o victorie de moral în derby-ul Olteniei

/ 13 octombrie 2011

Antrenorul Slobodan Nikolic vrea ca Energia să se impună la Craiova nu atât pentru punctele puse în joc, cât mai ales pentru moralul echipei sale, care ar creşte foarte mult în acest caz şi ar alimenta viitoarele evoluţii ale elevilor săi.

„După ce am bătut Miercurea Ciuc, o echipă mult mai bună decât cea de anul trecut, o eventuală victorie la Craiova, chiar şi la un singur punct, ar fi foarte importantă pentru moralul echipei şi încrederea în forţele proprii”, a declarat Slobodan Nikolic despre importanţa meciului de sâmbătă cu SCM U Craiova. Deşi are doar ceva mai mult de un an de cînd a sosit în România, Slobodan Nikolic este la curent cu ambiţiile altenilor şi cu meciurile de foc dintre echipele din Craiova şi Târgu Jiu, indiferent de sport: „Este derby-ul Olteniei, însă am observat că acest sezon este foarte strâns şi surprinzător. Craiova a pierdut acasă cu Giurgiu, a mers la Piteşti şi a câştigat în faţa unei echipe puternice. Chiar dacă antrenorul de la Craiova este tânăr, are trei jucători buni, astfel că este un meci important”, a mai spus tehncianul plav al Energiei.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • energia_fan spune:

    plus ca craiova l-a luat azi si pe levar seals, care ne-a cam batut de unul singur si cu otopeniul si cu sibiul. mare lucru ar fi sa-i batem pe craioveni! Hai ENERGIA!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.