RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş despre următoarele două meciuri: „Şase puncte ar fi senzaţional pentru noi”

/ 13 octombrie 2011

Pentru Pandurii urmează o serie de trei meciuri pe teren propriu, incluzând aici şi meciul de cupă cu FC Braşov, iar două victorii pentru gorjeni contra medieşenilor şi clujenilor ar reprezenta foarte mult pentru trupa lui Grigoraş.

Având în vedere faptul că se joacă la Târgu Jiu, Pandurii porneşte din postura de favorită, dar Grigoraş crede că va fi foarte greu ca echipa sa să obţină două victorii: “Ne dorim 6 puncte chiar dacă întâlnim două echipe incomode. Şase puncte ar fi ideal şi ar fi ceva senzaţional pentru noi, dar ne gândim la început doar la meciul cu Gaz Metan Mediaş. Să reuşim să câştigăm trei puncte acolo şi discutăm după aia”, a declarat antrenorul echipei gorjene. Acesta spune că are semnale pozitive din partea jucătorilor, care s-au antrenat exemplar în perioada pauzei competiţionale: „Atmosfera este bună în rândul jucătorilor, ţin să-i felicit pentru modul în care s-au antrenat în această perioadă de pauză. Fiecare antrenamtent a fost făcut la capacitate maximă şi acest lucru îmi dă speranţă că putem învinge în primul joc pe care-l avem acasă”, a mai declarat Petre Grigoraş.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.