RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Louis Darby: “Şansele să semnez un nou contract cu Energia sunt de 75-80%”

/ 12 octombrie 2011

Darby a efectuat deja primul antrenament cu Energia, dar nu este încă jucător al echipei gorjene. Încă idol pentru tribuna gorjeană, Darby spune că sunt şanse destul de mari ca el să accepte varianta propusă de Energia.

“Mi-a fost dor de Târgu Jiu şi de fanii de aici. Nu pot să spun acum dacă voi juca din nou la Energia, dar acest aspect va fi lămurit în maxim o săptămână. Şansele să semnez un nou contract cu Energia sunt de 75-80%. Sigur nu voi juca pentru Energia în meciul de la Craiova, dar este posibil să merg acolo în calitate de spectator, de suporter al Energiei”, a declarat Louis Darby pentru www.sportingorj.ro. Extrema americană a făcut cunoştiinţă şi cu noii jucători de la Energia, echipă din care nu mai fac parte mulţi dintre cei care i-au fost colegi sezonul trecut: “E o echipă schimbată faţă de ce am lăsat eu. Sunt foarte mulţi jucători noi şi foarte tineri. Din cei care jucam anul trecut nu mai sunt decât doi jucători, Stefan Nikolic şi Mocanu. Cei nou veniţi sunt tineri şi au nevoie de timp. Pentru a arăta ca o echipă e nevoie de timp, dar tot timpul a fost mai greu la început. Cred că această nouă echipă a Energiei arată ca un trandafir tânăr, care va înflori în cele din urmă”, a mai spus Darby la revenirea sa la Târgu Jiu.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.