RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Dan Cumpănaşu: “Rămâne să vedem dacă se poate realiza transferul lui Darby”

/ 12 octombrie 2011

Preşedintele secţiei de baschet a clubului Energia i-a permis fostei extreme a echipei gorjene, Louis Darby, să se antreneze alături de foştii săi colegi şi speră că se va reuşi legitimarea acestuia în cele din urmă.

“Eu îl vreau pe Darby, antrenorul Slobodan Nikolic îl vrea, publicul la fel, dar mai sunt paşi de făcut ca el să fie transferat. Rămâne să vedem dacă se poate realiza acest transfer. A cerut să se antreneze cu noi pentru a se păstra în formă, iar Nikolic a fost de acord, aşa că l-am lăsat pe Darby să se antreneze cu echipa până când situaţia sa se va lămuri. În mod sigur el nu va putea fi transferat până la meciul de la Craiova”, a declarat Cumpănaşu despre situaţia lui Darby.

Se pare că oficialii echipei gorjene i-au oferit o variantă de contract jucătorului american, iar Darby studiază această variantă ce i-ar oferi doi ani de joc la Energia.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.