RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia pare să-şi fi rezolvat problema turnover-urilor

/ 10 octombrie 2011

Exasperat după meciurile cu Asesoft şi cu Gaz Metan Mediaş de numărul foarte mare de mingi pierdute şi pase greşite, Slobodan Nikolic a spus după meciul cu BC Miercurea Ciuc că echipa sa dă semne de îndreptare ale acestei probleme.

„Sunt mulţumit că avem doar 16 mingi pierdute la acest ultim meci. Eu cred în continuare în viitorul acestei echipe. Nu este o problemă să înscriem 100 de puncte. Şi la Mediaş am înscris 91. Această echipă poate să înscrie foarte multe puncte, dar problema este în apărare, acolo unde trebuie să fim concentraţi”, a explicat Slobodan Nikolic motivul său de bucurie după partida câştigată în faţa celor de la BC Miercurea Ciuc. Tehnicianul Energiei a mai declarat că acest succes a fost unul care a crescut şi moralul jucătorilor săi: „Victoria era foarte importantă pentru noi, era primul meci acasă, este un plus şi pentru moralul echipei”.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • fanelbaschet spune:

    DARBY E IN TG.JIU SI A FOST REFUZAT DE ENERGIA !
    ASTA ESTE O PALMA DATA IUBITORILOR DE BASCHET DIN TARGU JIU!
    SPER CA CEI DIN CONDUCERE SA GASEASCA O SOLUTIE SI SA-L OPREASCA . SA INCERCE SA-L FACA SA SEMNEZE PE 2 ANI!
    D-LOR DIN CONDUCERE GANDITIVA SI LA SUPORTERI!!!!!!

  • realgorj spune:

    Din ce stiu eu la ora asta, daca in 2-3 zile nu se gaseste o solutie, ne luam adio de la Louis, nu are timp sa astepte, va semna in alta parte. Asta in conditiile in care a facut o suma de concesii.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.