RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia a câştigat la Bucureşti cu apărarea

/ 10 octombrie 2011

Energia a câştigat al doilea meci susţinut în deplasare în acest sezon pe terenul celor de la CSM Bucureşti, iar antrenorul Liviu Andrieş spune că apărarea i-a asigurat succesul.

Dacă după victoria de la Plopeni în faţa celor de la CSM Ploieşti tehnicianul Energiei spunea că doar rezultatul l-a mulţumit, acum Andrieş este mulţumit şi de jocul prestat de echipa sa: „A fost un meci viu disputat, cu întoarceri de scor, dar până la urmă noi am fost cei care ne-am impus. Sunt mulţumit de rezultat, dar şi de joc. Cheia victoriei a fost dorinţa noastră de a câştiga, dar în primul rând apărarea. Am fost agresivi în apărare şi nu i-am lăsat pe adversari să se exprime, mai ales pe final de joc”, a declarat tehnicianul Energiei.

Startul de sezon nu i-a adus nicio surpriză lui Andrieş în privinţa rezultatelor echipei sale: „Câştigând şi meciul de vineri, eu zic că putem să ne îndeplinim obiectivul pe termen scurt, adică la iarnă să fim în primii 8. Eu aveam în grafic aceste 4 victorii, discutasem şi cu băieţii şi cu conducerea, că dacă avem un parcurs bun şi suntem în formă, vom reuşi să câştigăm aceste 4 jocuri. Privesc cu mai mult optimism acum lupta pentru un loc în primele 8”, a mărturisit antrenorul echipei gorjene.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.