RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Etapă favorabilă Jiului Rovinari

/ 8 octombrie 2011

Jiul Rovinari a trecut fără emoţii de Prometeu pe teren propriu, scor 4-0, şi a profitat de paşii greşiţi făcuţi de contracandidatele la promovare detaşându-se din nou la trei puncte în fruntea clasamentului.

Elevii lui Cătălin Trofin au făcut un joc perfect, au deschis scorul repede, prin Traşcă în minutul 10, iar după pauză au mai înscris de trei ori pentru cea mai categorică victorie a Jiului din acest sezon, Amzucu, în minutul 52, şi dubla lui Nae Stanciu, minutele 78 şi 87, închizând tabela.

Minerul Motru nu a reuşit să treacă pe teren propriu de FC Caracal, Luca reuşind să marcheze pentru gazde în minutul 30 după ce tot un „miner”, Murdărea, reuşise deschiderea scorului, fundaşul motrenilor marcând însă în propria poartă în minutul 24.

Tot o remiză pe propriul teren a reuşit şi Minerul Mătăsari, care a încheiat meciul cu FCm Târgovişte cu un scor alb.

Singura înfrângere pentru echipele gorjene din această rundă a fost înregistrată la Târgu Jiu, unde Pandurii II a cedat cu 2-0 în faţa celor de la FC Cisnădie în urma unui meci decis în ultimele două minute ale primei reprize. Pe fondul unui joc modest în prima repriză, Câmpeanu a deschis scorul în minutul 44 dintr-o lovitură liberă de la circa 23 de metri pentru ca un minut mai târziu Şaucă să stabilească scorul final reluând în plasa porţii lui Lazar din careul mic după o centrare de pe partea dreaptă, din apropierea liniei de fund. Tinerii de la Pandurii II au forţat în partea a doua a meciului, când au beneficiat de avantajul unui om în plus, însă doar şuturile din afara careului au fost soluţiile găsite de jucătorii lui Florin Bejinariu, iar acestea fie nu au găsit spaţiul porţii, fie au fost pe direcţia portarului advers.

Un rezultat care ajută echipele gorjene care şi-au propus promovarea a fost victoria obţinută de Gaz Metan II Mediaş, scor 1-0 cu Girom Albota, echipa de care se împiedicase runda trecută liderul seriei, Jiul Rovinari.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.