RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Fazele fixe, temă pentru vacanţa Pandurilor

/ 4 octombrie 2011

Antrenorul Petre Grigoraş şi-a propus să rezolve una dintre principalele probleme ale echipei sale din acest debut de campionat, Pandurii primind foarte multe goluri în urma fazelor fixe.

„Este adevărat, problema de fazele fixe reprezintă o mai veche meteahnă a noastră. Poate că e vorba despre lipsă de concentrare, despre o anumită lipsă de responsabilitate… Înaintea partidei cu FCM, ştiam că echipa din Târgu Mureş este foarte periculoasă la fazele fixe şi am exersat această problemă. Dar le faci la antrenament şi în joc iese altfel”, s-a plâns antrenorul pandurilor, Petre Grigoraş. Acesta consideră că dacă pe final de joc i-ar fi avut în teren pe Pintilii şi Chiricheş altfel ar fi fost rezultatul meciului, dar nu ezită să-şi asume întreaga vină a golurilor primite din faze fixe şi spune că acest capitol va reprezenta obiectul antrenamentelor din această pauză competiţională atenţionând în acelaşi timp că dacă nu se vor vedea remedieri ale problemei, în iarnă ar putea interveni schimbări în lot la nivelul fundaşilor: “Principalul vinovat pentru fazele fixe sunt doar eu… De aceea, sunt convins că în următoarele două săptămâni se va schimba situaţia. Dacă, până la urmă nu se va rezolva şi această problemă, o să vină iarna, discutăm cu cei din conducere şi poate aducem alţii mai buni”, a mai declarat Grigoraş.

Pandurii au revenit astăzi la antrenamente la Târgu Jiu, antrenorul Petre Grigoraş intenţionând ca sâmbătă să poată juca un meci amical în compania unei echipe din Liga a III-a.

www.sportingorj.ro

 

 

Comentează!

4 Comentarii până acum

  • gabi spune:

    Portaaarr!Aia i-ti trebuie nea Grig!

    • cristi spune:

      asa este.Ii trebuie portar care sa iasa macar pana la linia de 6 metri.Tremura din toate incheieturile mingote cand este mingea in careu….Si are avantajul ca nu prea murdareste sortul pt ca ramane pe picioare la toate suturile…ceea ce inseamna ca este limitat ca inteligenta in joc..

      • Liviu spune:

        subscriu la cele mentionate mai devreme lazar e bun macar un an sa mai stea langa un portar cu experienta gen marius popa de ce l-ori fi dat nu-mi dau seama

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.