RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia, televizată la următoarele două partide

/ 4 octombrie 2011

După ce iubitorii handbalului au avut ocazia să vadă Energia pe micul ecran în prima etapă, jucând în deplasare la Bacău, echipa gorjeană va fi televizată şi în etapele a VI-a şi a VII-a din cadrul Ligii Naţionale de handbal masculin.

Etapa viitoare, Energia va juca în deplasare cu CSM Bucureşti, partida ce este programată pentru duminică, 9 octombrie, de la ora 14:00, în Sala Floreasca, va fi transmisă în direct de Digi Sport. Aceeaşi televiziune va transmite şi meciul Energiei din cadrul etapei a VII-a, meci pe care trupa lui Liviu Andrieş îl va juca la Târgu Jiu în compania celor de la Universitatea Cluj vineri, 14 octombrie, cu începere de la ora 17:00.

După cinci runde disputate din actuala stagiune, Energia ocupă locul 6 în clasamentul Ligii Naţionale, echipa gorjeană obţinând trei victorii, înfrângerile fiind suferite în deplasare în compania primelor două clasate, HCM Constanţa şi Ştiinţa Dedeman Bacău, echipe care au punctaj maxim în acest moment.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.