RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Trei panduri sub comanda lui Săndoi pentru meciul cu Franţa

/ 3 octombrie 2011

A devenit o obişnuinţă ca la meciurile echipei naţionale de tineret să fie convocaţi mai mulţi dintre jucătorii Pandurilor, selecţionerul Emil Săndoi convocând şi pentru meciul cu Franţa din preliminariile Campionatului European de tineret din 2013.

Portarul David Lazar şi mijlocaşul Ciprian Brata au ratat de această dată scrisorile de convocare, asta şi datorită faptului că au evoluat puţin în ultima vreme, în schimb Săndoi i-a chemat la naţionala “mică” pe Pleaşcă, Rada şi Maxim. Prezenţa lui Pleaşcă era una de aşteptat, fundaşul dreapta revenind de curând după o accidentare ce l-a făcut să piardă nu doar debutul de sezon, ci şi precedenta convocare la lotul naţional, firească pare şi convocarea lui Ionuţ Rada, care a dat satisfacţie la ultimele meciuri la naţională, surpriza venind însă de la Alexandru Maxim. Tânărul mijlocaş, venit în această vară de la echipa de tineret a celor de la Espanyol, a avut o perioadă mai lungă de acomodare la Pandurii, în ultimul timp reuşind să prindă lotul echipei gorjene, Grigoraş trimiţându-l de trei ori pe teren pe final de joc.

Un alt jucător al Pandurilor care a fost aproape de o convocare este Albert Voinea, atcantul gorjean evoluând însă în acest sezon, sub formă de împrumut, pentru Gloria Bistriţa, echipă la care evoluează foarte bine, fiind extrem de apreciat de conducătorii echipei bistriţene.

Partida dintre România şi Franţa, contând pentru preliminariile Campionatului European de fotbal pentru tineret din 2013, se va disputa marţea viitoare, pe 11 octombrie, de la ora 19:00, pe stadionul „Ceahlăul” din Piatra Neamţ.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.