RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Victorie importantă pentru Energia la Plopeni în faţa celor de la CSM Ploieşti

/ 2 octombrie 2011

Energia Pandurii Târgu Jiu a reuşit să-şi îndeplinească obiectivul şi a câştigat, scor 24-21 (12-11), meciul cu CSM Ploieşti disputat astăzi la Plopeni.

Antrenorul Liviu Andrieş este mulţumit de faptul că echipa sa este în grafic în ceea ce priveşte punctele câştigate în acest debut de campionat în Liga Naţională, dar spune că jocul echipei nu este încă la nivelul pe care şi-l doreşte: “A fost destul de greu, ne aşteptam la asta, dar, în cele din urmă, am câştigat şi asta este cel mai important. A fost un joc echilibrat în prima sa parte, dar pe final ne-am detaşat şi la şase goluri şi am obţinut victoria pe care ne-am propus-o. Sunt mulţumit de rezultat, dar la nivel de joc mai sunt multe de pus la punct”, a declarat Andrieş, pentru www.sportingorj.ro, după meciul câştigat de echipa sa la Plopeni.

Pentru că scorul a fost destul de strâns, Andrieş a folosit doar jucătorii de bază, neriscând să introducă pe teren şi jucătorii tineri pe care-i mai are în loc. Principalii marcatori ai Energiei în meciul cu CSM Ploieşti au fost Păiuş şi Apolzan, fiecare cu câte 5 goluri, Asoltanei şi Andrei Popescu au marcat de câte patru ori, Mazilu şi Giotoiu au înscris câte două goluri, iar Enache şi Ilieş au completat lista marcatorilor marcând fiecare câte un gol.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.