RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Slobodan Nikolic îşi testează echipa, în campionat, la Mediaş

/ 30 septembrie 2011

Primul meci al Energiei Rovinari din noua ediţie de campionat a Diviziei A de baschet masculin va avea loc la Mediaş, însă antrenorul Slobodan Nikolic consideră meciul cu Gaz Metan Mediaş doar un meci în care speră să se edifice asupra potenţialului echipei sale, o partidă de pregătire pentru rundele ce vor urma.

„Începem campionatul diferit faţă de sezonul trecut, când jucam acasă cu Otopeniul, acum avem în deplasare la Mediaş. E un meci greu, şi chiar dacă e un meci oficial eu îl consider unul de test pentru echipa noastră. Vedem ce facem acolo, însă pe mine mă interesează mai mult ce facem apoi, în următoarele runde, pentru că atunci avem un program bun. E greu de câştigat la Mediaş”, a mărturisit Slobodan Nikolic care-i sunt planurile.

Principala problemă a echipei în acest debut de sezon pare a fi cea a mingilor pierdute, iar dacă aceasta va persista, Energia nu va avea şanse la Mediaş: „Dacă dăm mingile cadou la adversari nu avem nicio şansă în nici un meci. Mediaş e o echipă puternică, mai tare ca anul trecut. Un rezultat pozitiv pentru noi ar fi o mare surpriză. Vreau să jucăm normal, să jucăm un baschet bun”, a mai declarat Slobodan Nikolic.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!

6 Comentarii până acum

  • bubu spune:

    mda..deja au plecat cu premisa ca vor lua bataie..super mentalitate

  • FanFan la Tulipe spune:

    Nu incepem deloc diferit.Incepem exact ca anul trecut ,cu o infringere.
    Iar principala problema a echipei esti chiar tu .antrenorul.Pai aia crezi ca pierd de nebuni mingile(chiar daca fiutu e campion la asta).Le pierd pt ca nu au nicio schema clara sau idee de joc.INVATAI CE SA FACA CU MINGEA.Pana si secundul tau avea mai putine greseli(cand juca evident).Poate lui ii spunea antrnorul(de atunci)cui sa o paseze.Degeaba l-ai adus pe Steffel(de altfel el si Gutoaia singurele achizitii bune) daca nu are cine sa-i dea mingea.
    In vara spuneai ca pastrezi nucleul de baza ,scapi de cei care nu ajuta echipa si o intaresti cu shooteri.Cred ca trebuie sa ne urasti rau de tot daca ai putut sa faci totul contrar.Nu numai ca ai scapat de jucatorii nostri de suflet(PORTER, LOUIS ,LUPU si chiar BIGUS), dar ai pastrat pe Oluic( si aici orice om care gandeste isi da seama ca niciun antrenor care vrea binele echipei nu pastreaza un jucator pe un post important stiind ca nu poate ajuta in nici un fel echipa,decat daca are vreun interes la acel jucator). Despre achizitii nici nu mai discut.Cei tineri ii astepti sa confirme (poate dupa ce ii dai afara) iar Kabengele nu da tot sezonul de 3 cat a dat Lupu in meciurile de acasa cu Timisoara si Oradea.
    Macar astia care ii ai invatai baschet si lasa teatrul din time outuri. TU si cu CIRTU ce mai rupeti bancile pt rezerve. Cum vrei sa fie calmi si sa-si vada de joc elevi tai daca tu pe margine spargi tabla ,urli si faci ca toti draci(putina decenta)
    In fine sper sa nu ajung sa-l regret pe Vlaicu.

  • FanFan la Tulipe spune:

    INVATA-I*

  • ILoveEnergia spune:

    Ai dreptate ! Mingile le pierde antrenorul ! Domnule !!! !ake up ! Nu este vina lui Nikolic ca nu sunt in stare jucatorii sa tina de minge sau dea o pasa fara sa le ia adversarii mingea ! Nu este vina antrenorului ca sunt praf la aruncarile de la 3 puncte si chiar si la libere ! Vad ca esti foarte pornit pe antrenor. Probabil frustrarea este in floare si sincer nu vad care este motivul. Cu Porter, Louis, nu era de ajuns sa vorbeasca numai antrenorul ci si conducerea si iti reamintesc ca ei au avut si niste pretentii spre deosebire de sezonul trecut si este absolut normal sa accepte ofertele mult mai avantajoase din strainatate ! Si eu am o propunere cu care sper sa fi de acord ! Sezonul viitor te asteptam pe tine la Energia ca si antrenor ! Sper sa nu freci banca mai rau ca Nikolic. Multa bafta si in viitorul tau comentariu astept mai putina frustrare ! Numai bine !

    • ILoveEnergia spune:

      Acest comentariu ii era adresat lui @Fan Fan la Tulipe. Cu singura eroare : Wake * Imi cer scuze !

  • FanFan la Tulipe spune:

    Pai daca nu-i vina antrenorului atunci a cui este ? O fi a lui Bobo ca nu mai poate veni la meciuri sau poate a noastra a suporterilor ca nu-i incurajam.
    Sa o luăm pe rand. De ce anul trecut Stefan nu pierdea atatea mingi? Stai de vorba cu jucatorii actuali (cu care poti) si o sa vezi ca fața de sezonul trecut, nu se gasesc deloc in teren (sper ca deocamdata) si inca nu stiu culuoarele de alergare ale fiecaruia.SI atunci cand fundasul nu are un om sigur sa-i paseze normal ca duce mingea mai mult decat ar trebui si greseste mult mai mult.Si pentru asta credema nu-i vina lui Cumpanasu.
    Cu privire la Porter, Louis si Lupu NU S-A VRUT sa ramana. Diferenta care a cerut-o Louis era si justificata si de bun simt si ce este mai important, se gasea cine sa o dea .Porter nu a cerut nimic in plus decat o garantie sa nu se mai intample ce sa intamplat.Si probabil stii si tu ca nu si-au primit banii pe ultima luna decat cei cu contract prin agentie. Mai mult, americani si-au platit avionul la plecare singuri( DE CE CREZI ? ) Si cine crezi ca nu i-a vrut ? Ai dreptul la 6 variante .1 Cumpanasu. 2 Surdu.3 Davitoiu. 4.Carciumaru.5 Calinoiu. 6.Nikolic. Tu ce bifezi ? Daca nu esti sigur, suna un prieten sau mai bine intreaba sala.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.