RSS post comments feeds rss email feeds twitter

David Steffel: „Joc cu plăcere pentru acest antrenor”

/ 30 septembrie 2011

Deocamdată, pivotul ceh David Steffel este singura achiziţie a Energiei din acest sezon care a demonstrat în meciurile disputate până acum că îşi merită prezenţa în lotul echipei gorjene.

Faptul că Steffel s-a acomodat foarte repede la Târgu Jiu nu l-a surprins pe Slobodan Nikolic, care l-a mai avut elev pe Steffel în Cehia: „Steffel nu e o surpriză pentru mine. Îl ştiu, am mai lucrat cu el şi este un jucător bun. La meciurile cu Asesoft nu a prea fost jucat, mai ales la ultimul meci în care deşi a marcat 20 de puncte a reuşit o facă datorită jocului său”, a declarat Slobodan Nikolic despre pivotul ceh ce a făcut double-double în ambele partide disputate contra Asesoft-ului în Cupa României.

Reporter: Care este motivaţia care te-a împins să semnezi cu Energia?

David Steffel: Nu am jucat foarte mult sezonul trecut şi am ales să vin la această echipă pentru a juca cât mai mult şi a o face cât mai bine. Nu este greu să lucrez cu Slobodan Nikolic, am mai lucrat cu el şi am avut o relaţie deosebit de bună cu el. M-am bucurat foarte mult în vară când m-a sunat să vin aici. Joc cu plăcere pentru acest antrenor.

Reporter: Cum apreciezi baschetul din România faţă de cel din Cehia?

David Steffel: Ligile din România şi Cehia sunt asemănătoare, cu echipe foarte puternice în partea de sus a clasamentului şi echipe mai slabe în partea de jos. Nu a fost o surpriză pentru mine pentru că am jucat o finală de cupă europeană la Cluj acum câţiva ani şi am câştigat la câteva puncte, aşa că ştiam că sunt aici echipe foarte puternice.

Reporter: Te aşteptai la mai mult cînd ai semnat cu Energia?

David Steffel: Aşteptările mele legate de echipă au fost în conformitate cu ceea ce ştiam deja de la domnul Nikolic, care mi-a explicat dinainte ce este aici, dar nu trebuie să vă gândiţi la ultimul meci atunci când apreciaţi echipa. Putem mult mai mult decât atât.

Reporter: Ai fost adoptat repede de tribuna gorjeană.

David Steffel: A fost plăcut pentru mine să jucăm în faţa unei săli pline, care ne-a împins de la spate în anumite momente.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.