RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jiul Rovinari, lovită de ghinion înaintea meciului cu Girom Albota

/ 29 septembrie 2011

Cel mai în formă jucător de la Jiul Rovinari, golgheterul echipei, Alex Fotescu s-a accidentat la un antrenament înaintea deplasării lotului pentru meciul cu Girom Albota şi va rata meciul cu ocupanta locului doi din serie.

“Atmosfera în lot este bună, dar ne-a lovit un mic necaz. Fotescu are o intindere şi nu cred că va putea juca în meciul cu Albota. Eu l-am luat în lot, dar nu cred că voi risca să-l folosesc pentru că este un jucător important pentru noi şi riscul ar fi prea mare să-l pierdem pe o perioadă mai lungă. E o grea pierdere pentru echipă, dar sper ca şi cei care vor intra să suplinească lipsa lui vor demonstra că se poate pune bază şi în evoluţiile lor. Avem probleme în acest compartiment pentru că şi Lăcătuşu acuză o contractură şi l-am lăsat acasă, aşa că la acest meci avem doar trei atacanţi, pe Şoşoi, Văcaru şi Mondescu”, a declarat, pentru www.sportingorj.ro, Cătălin Trofin, antrenorul celor de la Jiul Rovinari.

Alex Fotescu are o medie de un gol pe meci în acest sezon, cu şase goluri marcate în şase etape, în meciul din etapa trecută atacantul rovinărenilor trecându-şi în cont un hattrick.

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.