RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş: „Problema e la noi”

/ 29 septembrie 2011

Petre Grigoraş se teme nu doar de adversarul de vineri, ci şi de modul în care jucătorii săi vor reacţiona după o înfrângere venită în urma unui meci foarte bun făcut de ei.

„Problema e la noi. Suntem răniţi în orgoliu, puteam avea o stare de spirit mai bună dacă am fi câştigat. Problema numărul unu acum e refacerea psihică. E mai greu să refaci un jucător după o înfrângere cu joc foarte bun decât în urma unui rezultat nefavorabil jucând prost. Toţi au păreri de rău. Am fi putut avea 17 puncte după 8 etape ceea ce ar fi fost mai mult decât bine”, s-a plâns tehnicianul Pandurilor, Petre Grigoraş. Acesta a adăugat că sunt şi probleme fizice pentru jucătorii săi, dar speră ca ele să fie rezolvate până la ora jocului: “Trebuie să ne adunăm, să ne recuperăm şi jucătorii accidentaţi, e vorba de Chiricheş, Viera, Cardoso, chiar şi Vlad… Viera şi Cardoso au terminat meciul în picioare, dar, din păcate, au unele probleme medicale”, a mai spus Grigoraş.

Tehnicianul Pandurilor are încredere că echipa sa poate trece peste aceste probleme de ordin fizic şi psihic şi speră ca punctele pierdute acasă cu Astra pot fi recuperate la Târgu Mureş: „Trebuie să recuperăm din punctele pierdute şi putem. Avem o singură înfrângere în deplasare la liderul Dinamo. Sper ca vineri seara echipa să se prezinte bine fizic şi psihic, iar dacă jucăm ca la meciul cu Astra şi rezultatul va fi favorabil la Târgu Mureş”, a concluzionat Petre Grigoraş.

 www.sportingorj. ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.