RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Nu de la Dumnezeu vin punctele

/ 28 septembrie 2011

În ciuda faptului că jucătorii Pandurilor merg destul de des la mănăstire pentru a se ruga şi pentru a ajuta obştea monahală, echipa gorjeană a avut ghinion în ultimele partide.

Antrenorul Petre Grigoraş spune că nu trebuie ca jucătorii săi să creadă că doar simpla prezenţă la mănăstire sau donarea unor sume pot face ca echipa să câştige puncte: „Noi, pentru Mănăstirea de la Dealu Mare, am strâns bani de când am venit aici. Am strâns bani de la jucători, am vorbit cu domnul Condescu, cu jucătorii, am încercat să ajutăm la acoperiş, din punctul acesta echipa a fost receptivă, dar nu trebuie să aşteptăm ca Doamne-Doamne să ne bage şi punctele în sac. Sunt lucruri reale, sunt lucruri care ţin de credinţă, dar, până la urmă, cei care trebuie să rezoilve problema sunt jucătorii care intră pe teren. Nu trebuie să aşteptăm acum, că am făcut o donaţie la mănăstire şi vine Doamne-Doamne şi ne aduce trei puncte”, a declarat tehnicianul Pandurilor. Acesta spune că norocul, ghinionul, dar şi greşelile de arbitraj se echilibrează pe parcursul unui campionat, aşa că doar munca de la antrenamente şi evoluţiile de pe terenul de joc urcă sau coboară echipa în clasament: „Poate am avut noroc cu Steaua sau poate nu meritam niciun punct la Sibiu, după cum ne-am prezentat, şi am reuşit să scoatem un egal, poate nemeritat. Pe undeva, când tragem linie la sfârşitul campionatului, şi cu arbitrajele şi cu norocul acesta, ne dăm seama că este un echilibru. Restul depinde de jocul echipei, de forma echipei şi de modul în care abordezi fiecare partidă. Că eşti pe plus sau minus o fază sau două sau un gol sau două, că eşti avantajat sau dezavantajat mai mult sau mai puţin sunt lucruri pe care nici eu nici jucătorii nu trebuie să le discutăm. Jucătorilor chiar le interzic să discute despre lucrurile extrasportive. Trebuie să discutăm doar despre jocul nostru, mici detalii despre adversari înaintea partidei”, a încheiat Grigoraş.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.