RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Lemnaru are mari şanse să-l depăşească pe Vintilescu

/ 28 septembrie 2011

Recordul stabilit de Sorin Vintilescu şi egalat sezonul trecut de Stromajer şi Voiculeţ, toţi marcând de şase ori într-un sezon pentru Pandurii, are mari şanse să fie bătut de Vali Lemnaru.

Atacantul adus în returul trecut de la Universitatea Cluj a înscris deja de patru ori în prima jumătate a turului şi ar putea depăşi cota de 6 goluri chiar până în pauza de iarnă. Alături de Lemnaru, Grigoraş crede că alţi 2-3 jucători ar putea să depăşească acest prag la finele sezonului: “Lemnaru este un atacant pe care l-am dorit foarte mult, un atacant care nici în returul campionatului trecut nu ne-a dezamăgit, pentru că altfel nu l-am fi oprit în lotul de la Pandurii. Eu am avut şi am încredere în continuare în el, este un jucător care ne poate ajuta mult. Oricum, încrederea mi-a fost răsplătită de jocul lui per total din acest început de sezon, sper ca până la sfârşitul lui să avem şi noi un jucător care să îi depăşească recordul de 6 goluri al lui Vintilescu, pentru că şi ăsta stă încă în picioare… E adevărat, a fost egalat, dar cred că în acest campionat va pica. Dealtfel eu mai am încredere încă în vreo 2-3 jucători că o să îl depăşească”, a declarat antrenorul Pandurilor.

Trupa lui Grigoraş are al treilea atac din Liga I după 8 etape, cu 13 goluri marcate, la egalitate cu Gaz Metan Mediaş, doar Dinamo şi CFR Cluj fiind mai productive din acest punct de vedere. În afara lui Lemnaru, care şi-a trecut numele pe tabela de marcaj de patru ori, în acest sezon au mai adunat câte două goluri Pintilii, Vranjes şi Stromajer, restul golurilor fiind înscrise de Viera, Cardoso şi Voiculeţ.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.